Gratis inloopspreekuur uitvaarten, omdat loslaten al moeilijk genoeg is. Rebel Uitvaart Huizen.

Heeft u vragen rondom overlijden of een uitvaart? Komt dan gerust naar ons gratis inloopspreekuur uitvaarten. Elke vrijdag vanaf 22 oktober 2021 van 11.00 tot 13.00 uur organiseren wij een gratis inloopspreekuur om in alle rust alles door te spreken rondom een uitvaart. Locatie: Uitvaartcentrum Rebel, Ceintuurbaan 45 in Huizen.

Met ervaren uitvaartbegeleidster Elly Kramer en eigenaar Mijndert Rebel kunt u zaken overleggen en bespreken over uw uitvaartpolis, wat nu wel en niet in een verzekering zit en waaraan te denken bij een uitvaart. U hoeft geen afspraak te maken, wel is het praktisch eventuele papieren die met de uitvaart te maken hebben mee te nemen.

Heeft u deze niet, dan bent u natuurlijk ook welkom, want in heldere taal wordt u voorgelicht wat er zoal komt kijken bij een uitvaart en de afwikkeling er omheen. Want of het nu gaat om een graf, een verzekering, asbestemming of wie de uitvaart mag regelen, wij kunnen u helpen.

Schikt de tijd van het inloopspreekuur u niet dan kunt u ook altijd kosteloos een afspraak maken voor een gesprek. Dat kan per e-mail of telefonisch via: 035-525 30 67.

Tevens organiseren wij ook een inloopspreekuur in ons Afscheidshuys in Almere op elke dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur, u bent ook daar van harte welkom als u dat beter schikt.