De uitvaart volledig ontzorgd

Bij een uitvaart moet naast het verwerken van het verlies ook veel geregeld worden. Als begrafenisondernemer denken wij hierin, sinds 1815, met u mee en nemen u alle zorgen uit handen. Wij verzorgen de uitvaart zoals u het graag wilt. Bij ons staat u als klant centraal, wij zijn er voor u en niet andersom. Hierdoor kunt u een uitvaartplechtigheid altijd invullen naar uw eigen wensen. Zonder verrassingen, want wij zijn open en eerlijk over onze kosten, mogelijkheden en onmogelijkheden. De laatste zorg is bij ons in de beste handen.

Waarom kiest u voor onze uitvaartonderneming?

Op onze website kunt u veel lezen over onze diensten, producten en mogelijkheden, maar wij willen u graag, in een paar punten laten zien wat onze filosofie en meerwaarde is:

– 200 jaar ervaring in het verzorgen van een uitvaart (begrafenis en crematie)
– Persoonlijke en oprechte aandacht, tijd, rust en ruimte vinden wij belangrijk
– Uw wensen (hoe raar misschien ook) staan voorop. Wij maken ze mogelijk!
– Altijd begeleiding door dezelfde persoon vanaf het eerste contact tot na de uitvaart
Lees meer

Wat zeggen klanten over ons?

Rebel was een verademing in een tijd, waarin van alles op je afkomt. Ik had wel wat ervaring met uitvaarten, maar nog nooit zo dichtbij.  Ik heb mij geen moment zorgen gemaakt of er zaken niet goed zouden lopen, want Mijndert Rebel was op alle momenten bereikbaar om te ontzorgen. (Familie de Boer, Bussum)

Niets is teveel. Goede communicatie en op alle gebied geweldige ondersteuning. Flexibel en ontzorgt in moeilijke tijd. (Familie Emmerich, Almere)

Deskundig, to-the-point, snel, flexibel, afspraken nakomen. Top! (Familie Frielink, Blaricum)

U kan meer recensies over ons bedrijf lezen op Klantenvertellen.

Wat te doen na een overlijden?

Ons werkgebied

Wij zetten onze jarenlange ervaring als begrafenisondernemer in om u en uw familie te begeleiden en nemen vanaf de achtergrond uw zorgen weg. Bij de uitvaartleiders van onze begrafenisonderneming kunt u terecht voor alle informatie over begraven, cremeren en duurzame uitvaarten, afscheidsbegeleiding en de kosten van een uitvaart. Ook vertellen wij u graag over wie wij zijn, waar wij voor staan en wie onze uitvaartbegeleiders zijn. Onze dienstverlening is uniek en beloond met de landelijke Klantgerichtheidsprijs. Wij verzorgen een uitvaart, begrafenis of crematie in Almere, Huizen, Laren, Blaricum, Eemnes, Hilversum, Gooise Meren (Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg), Wijdemeren (‘s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nederhorst den Berg), Eembrugge, Eemdijk, Bunschoten-Spakenburg, Soest, Baarn, Maartensdijk, Hollandse Rading, Bilthoven, Lelystad, Dronten, Zeewolde en omliggende plaatsen.

Neemt u gerust contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken of om een uitgebreide wenseninventarisatie en kostenbegroting te ontvangen. Wij komen graag bij u thuis langs voor een gesprek of u mag bij ons langskomen in ons Uitvaartcentrum in Huizen (Rebel Huizen) of in onze Uitvaartwinkel in Almere (Rebel Almere).

Kwaliteit van een uitvaartRebel's Begrafenisonderneming is houder van het keurmerk uitvaart.

De beoordelingen van onze klanten zijn de grootste borging van onze kwaliteit, maar wij zijn ook in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk borgt via 6 zekerheden de kwaliteit van een uitvaart. Op onze speciale keurmerkpagina kunt u hier meer over lezen.
Naast lid van het keurmerk zijn wij ook aangesloten bij Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen, lid van branchevereniging BGNU, GreenLeave en Requiem. Door deze lidmaatschappen zijn wij van alle ontwikkelingen met betrekking tot een uitvaart op de hoogte. Hierdoor kunnen wij u de beste zorg geven.

Virtuele tour

U kunt ook een virtuele wandeling maken in ons uitvaartcentrum in Huizen en in onze uitvaartwinkel in Almere. In het uitvaartcentrum kunt u ook een kijkje achter de schermen nemen. Deuren die tijdens een bezoek normaal gesproken gesloten zijn, zijn nu geopend. U vindt de virtuele tours hier:

Virtuele tour Uitvaartcentrum Huizen Virtuele tour Uitvaartwinkel Almere