Begrafenis in Hilversum, Bussum of Naarden

U wilt dat bij een overlijden de begrafenis perfect geregeld moet worden. In de meeste gevallen heeft de overledene van tevoren aangegeven waar die begraven wilt worden. Tegenwoordig mag u in Nederland zelf bepalen waar u de begrafenis laat plaatsvinden. In de regio Hilversum vindt u een aantal mooie begraafplaatsen, waaronder in Bussum en Naarden.

Rebel’s Begrafenisonderneming houdt graag rekening met uw persoonlijke wensen voor de begrafenis en doet er alles aan om het afscheid draaglijk te maken.

Wanneer de overledene heeft besloten om te begraven worden in de regio Hilversum, dan behoren de begraafplaatsen in Bussum en Naarden ook tot de mogelijkheden.

Begraafplaats in Bussum

In het rustige Bussum vindt u drie begraafplaatsen. Aan de Nieuwe Hilversumseweg ligt de Algemene Begraafplaats, die voorzien is van een mooie aula waar u de nabestaanden kunt ontvangen. Tevens vindt u in Bussum twee Rooms-katholieke begraafplaatsen. Hoewel de derde begraafplaats aan de Amersfoortsestraatweg in Bussum ligt, is dit officiele Rooms-katholieke begraafplaats  van Naarden.

Begraafplaats in Naarden

Wanneer de overledene begraven wilt worden in Naarden, dan vindt u aan de valkeveenselaan de begraafplaats Nieuw-Valkeveen. Deze rustige begraafplaats heeft ook een aula ter beschikking voor ongeveer 60 personen.

Mocht u benieuwd zijn naar deze mooie begraafplaatsen, dan raden wij u aan om de begraafenislocaties  te bezoeken. Uiteraard kunt u gerust met ons opnemen via de bovenstaande button voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek met ons. Rebel’s Begrafenisonderneming is u graag van dienst.