KINDERUITVAART

Wanneer een kind overlijdt, staat de wereld even stil. Soms ging er een periode aan vooraf, soms wordt het uit het leven gegrepen. Als u een kind verliest, is dat waarschijnlijk één van de verdrietigste momenten uit uw leven. In plaats van te genieten van het prille leven, wordt u geconfronteerd met een groot verlies. Er breekt een periode aan met onzekerheden: wat moet ik allemaal regelen, hoe moet ik straks verder? Voor een groot deel kunnen wij de praktische zorgen uit handen nemen. Samen zorgen we voor een mooi en liefdevol afscheid en bereiden we de uitvaart stap voor stap voor. Waarbij in alle rust ook ruimte is voor emoties.

Overlijden van (te vroeg geboren) baby’s
Bij een zwangerschap is de vreugde vaak groot. Er wordt nieuw leven verwacht. Groot is dan ook het verlies, wanneer dat leven onverwacht wordt afgebroken of te vroeg wordt geboren. Een passende uitvaart helpt met dit verlies om te gaan. Wij hebben verschillende manieren om de uitvaart van uw (ongeboren) kindje vorm te geven. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u hier graag alles over. Ook kunt u in onze uitvaartwinkel mooie producten bekijken voor een kinderuitvaart.

Samen geven we het verhaal door

Familiebedrijf Rebels’ begrafenisonderneming bestaat meer dan 200 jaar. Wij weten als geen ander dat iedere familie haar eigen verhaal heeft. Wij werken elke dag met de intentie om het verhaal van de familie, groot of klein, door te geven. Aan de nabestaanden, aan kennissen, aan vrienden. Omdat ieder verhaal, groot of klein, het doorgeven waard is.

Waarom kiest u voor Rebel?

Wij doen alles voor de nabestaanden en samen geven we het verhaal door. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan. Op onze website kunt u lezen hoe we dat doen: met welke diensten en producten. Graag laten wij hieronder nog extra zien waarvoor u kiest, als u voor Rebel’s Begrafenisonderneming kiest. En wat onze meerwaarde is ten opzicht van andere dienstverleners.

Wij hebben meer dan 200 jaar ervaring.
Persoonlijke en oprechte aandacht.
Onze klanten beoordelen ons met een 9,2 gemiddeld.

Wij doen alles voor de familie

Als familiebedrijf waarin de 8ste generatie al werkzaam is hebben wij de beleving rondom een uitvaart sterk zien veranderen. Vroeger was er al snel sprake van een standaard begrafenis met weinig persoonlijke invulling. Gelukkig is er veel veranderd en is elke uitvaart aangepast aan de wensen van de nabestaanden en zijn wij een uitvaartverzorger van deze tijd.
Meer info

Wilt u gebeld worden?