Rebel's Begrafenisonderneming Persoonlijk RequiemOnline condoleanceregister

Wij bieden u kosteloos aan om, samen met u, vanuit een online condoleanceregister een persoonlijk Afscheidsboek te maken.
Om gezamenlijk het Afscheidsboek te maken, plaatsen familie, vrienden en bekenden een herinnering of steunbetuiging op een speciale besloten website. Een herinnering kan een gedicht, anekdote, (kinder)tekening of foto zijn. Ook de toespraken tijdens de uitvaart, foto’s van de uitvaart en familiefoto’s kunnen in het Afscheidsboek worden opgenomen. Daarmee ontstaat een persoonlijk document dat generaties later nog zal worden gelezen.
In de praktijk blijkt dat de directe familie al in de dagen vóór de uitvaart veel steun ondervindt van de herinneringen. Het online condoleanceregister geeft bovendien praktische informatie over de uitvaart. Zoals foto’s van de locaties, wensen van familie, routebeschrijvingen en informatie over de uitvaartondernemer.
De persoonlijke pagina wordt al direct na overlijden actief en is toegankelijk via een code die met de rouwkaart wordt verspreid. Er zijn aan een online condoleanceregister geen kosten verbonden.

U kunt eenvoudig een afscheidsboek bestellen van het online condoleanceregister.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, neemt u gerust contact met ons op.