BEGRAFENIS

Als u kiest voor een begrafenis, dan kunnen nabestaanden het graf blijven bezoeken. Daarmee houden zij een plek waar zij hun dierbare kunnen herdenken. Op vrijwel elke begraafplaats kan een begrafenis plaatsvinden. Daarbij is er vaak de keuze tussen een algemeen graf en een eigen graf. De kosten van een begrafenis liggen vaak hoger dan bij een crematie.

Er komt veel kijken bij het voorbereiden van een begrafenis. Wij helpen u hier graag bij. Ook kunnen wij u, op voorhand vrijblijvend adviseren. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zorgen we voor een afscheid dat past. Ook financieel, want de kosten voor een begrafenis moeten natuurlijk passen binnen uw budget. Neemt u gerust contact met ons op.

 

Samen geven we het verhaal door

Familiebedrijf Rebels’ begrafenisonderneming bestaat meer dan 200 jaar. Wij weten als geen ander dat iedere familie haar eigen verhaal heeft. Wij werken elke dag met de intentie om het verhaal van de familie, groot of klein, door te geven. Aan de nabestaanden, aan kennissen, aan vrienden. Omdat ieder verhaal, groot of klein, het doorgeven waard is.

 

Waarom kiest u voor Rebel?

Wij doen alles voor de nabestaanden en samen geven we het verhaal door. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan. Op onze website kunt u lezen hoe we dat doen: met welke diensten en producten. Graag laten wij hieronder nog extra zien waarvoor u kiest, als u voor Rebel’s Begrafenisonderneming kiest. En wat onze meerwaarde is ten opzicht van andere dienstverleners.

Wij hebben meer dan 200 jaar ervaring.
Persoonlijke en oprechte aandacht.
Onze klanten beoordelen ons met een 9,8 gemiddeld.

 

Wij doen alles voor de familie

Als familiebedrijf waarin de 8ste generatie al werkzaam is hebben wij de beleving rondom een uitvaart sterk zien veranderen. Vroeger was er al snel sprake van een standaard begrafenis met weinig persoonlijke invulling. Gelukkig is er veel veranderd en is elke uitvaart aangepast aan de wensen van de nabestaanden en zijn wij een uitvaartverzorger van deze tijd.
Meer info

Team van uitvaartbegeleiders van Rebel Uitvaart in de Tuinzaal van het Visnet

Wilt u gebeld worden?