CREMATIE

Tegenwoordig wordt vaker gekozen voor een crematie dan voor een begrafenis. De redenen daarvoor verschillen. Zo kan het zijn dat mensen het prettig idee vinden dat een urn mee naar huis kan of dat de as verstrooid kan worden. Verder kunnen de kosten een rol spelen. Een crematie is vaak goedkoper dan een begrafenis.

U kunt altijd contact met ons opnemen over de keuze van een crematorium. In alle rust bespreken we uw wensen en eisen. Zo kan de sfeer van een crematorium voor u belangrijk zijn bij het maken van een keuze. Maar ook het aantal gasten dat u verwacht op de crematie en welke audiovisuele middelen er nodig zijn. Samen zorgen we voor een afscheid dat past.

Samen geven we het verhaal door

Familiebedrijf Rebels’ begrafenisonderneming bestaat meer dan 200 jaar. Wij weten als geen ander dat iedere familie haar eigen verhaal heeft. Wij werken elke dag met de intentie om het verhaal van de familie, groot of klein, door te geven. Aan de nabestaanden, aan kennissen, aan vrienden. Omdat ieder verhaal, groot of klein, het doorgeven waard is.

Waarom kiest u voor Rebel?

Wij doen alles voor de nabestaanden en samen geven we het verhaal door. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan. Op onze website kunt u lezen hoe we dat doen: met welke diensten en producten. Graag laten wij hieronder nog extra zien waarvoor u kiest, als u voor Rebel’s Begrafenisonderneming kiest. En wat onze meerwaarde is ten opzicht van andere dienstverleners.

Wij hebben meer dan 200 jaar ervaring.
Persoonlijke en oprechte aandacht.
Onze klanten beoordelen ons met een 9,2 gemiddeld.

Wij doen alles voor de familie

Als familiebedrijf waarin de 8ste generatie al werkzaam is hebben wij de beleving rondom een uitvaart sterk zien veranderen. Vroeger was er al snel sprake van een standaard begrafenis met weinig persoonlijke invulling. Gelukkig is er veel veranderd en is elke uitvaart aangepast aan de wensen van de nabestaanden en zijn wij een uitvaartverzorger van deze tijd.
Meer info

Wilt u gebeld worden?