Rebel's Begrafenisonderneming Drukwerk en Advertenties

Rouwkaarten en advertenties

In tegenstelling tot de ‘aansprekers’ uit vroeger dagen kondigen we heden ten dage een uitvaart aan met rouwkaarten. Wij kunnen u van dienst zijn met iedere soort rouwdrukwerk. Voor het vervaardigen van kaarten kunt u kiezen uit vele rouwkaarten, teksten en afbeeldingen.

De tekst voor de rouwkaart stelt u samen met onze uitvaartbegeleider op, wij kunnen u ondersteunen en ideeën aandragen voor het passend maken van de tekst op uw persoonlijke situatie. Er is veel keuze in rouwkaarten u vindt altijd wel een kaart die u passend zult vinden. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp of afbeelding aanleveren. In dat geval maken we, geheel volgens uw wensen, een uiterst persoonlijke rouwkaart.

Voor enkele voorbeelden van standaard rouwkaarten verwijzen wij u graag door naar onze leveranciers van rouwkaarten.

www.geropublishing.nl

www.rouwbrieven.nl

Naast rouwkaarten die men verstuurt worden er ook regelmatig advertenties in een krant geplaatst. Dit kan gaan om een lokale krant, regionale krant of landelijke krant. De kosten voor een gemiddelde overlijdensadvertentie wisselen sterk omdat er per krant een ander tarief geldt en er per millimeter wordt afgerekend. Maar in grote lijnen kost een lokale krant ongeveer €100,-, een regionale krant €325,- (bijvoorbeeld de Gooi- en Eemlander of Almere Vandaag) en een landelijke krant €1200,- (bijvoorbeeld NRC Handelsblad) voor een gemiddelde advertentie. Indien u een advertentie wenst te plaatsen dan zorgen wij voor de afhandeling daarvan.

Ook als u als belangstellende een advertentie wilt plaatsen als steunbetuiging naar de familie toe dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat deze dan bij de eventuele advertentie van de familie komt te staan. Heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op via ons contactformuliere-mail, telefoon of Facebook Messenger. Wij helpen u graag.