Opbaren in een uitvaartcentrum

Heeft u eenmaal de keuze gemaakt voor een opbaring in een uitvaartcentrum, dan helpen wij u graag verder in ons eigen uitvaartcentrum in Huizen. Ons centrum is sfeervol, veelzijdig en heeft veel voorzieningen. Zo hebben wij een familiekamer, waar u met een eigen sleutel 24 uur per dag in kan. Er is een grotere ruimte, die u kunt gebruiken voor condoleances of de plechtigheid. Ook is er een verzorgingsruimte, uitgebreide horecavoorzieningen en vele audiovisuele mogelijkheden. Ons uitvaartcentrum is volledig rolstoeltoegankelijk en heeft een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Door de ligging aan een uitvalsweg en een bushalte voor de deur zijn wij zeer goed bereikbaar.

Meer informatie over ons uitvaartcentrum en de virtuele tour door het gebouw vindt u hier.

Ook wanneer u kiest voor een thuisopbaring of een opbaring in een ander uitvaartcentrum helpen wij u graag, zonder extra kosten. Wij verzorgen vele opbaringen in uitvaartcentra in onze omgeving of het gehele land. Hieronder hebben wij een aantal uitvaartcentra voor u opgesomd. Neemt u gerust contact met ons op, zodat wij hierover met u verder van gedachten kunnen wisselen en de uitvaartcentra voor u vergelijken.

Uitvaartcentrum Almere Haven en Almere Stad

Almere heeft meerdere uitvaartcentra. Op beide begraafplaatsen in Almere is een uitvaartcentrum aanwezig waar wij gebruik van kunnen maken.
In Almere Haven aan de Oosterdreef is een eenvoudig
uitvaartcentrum met alleen 2 opbaarkamers, een aula en een koffiekamer.
Aan de Kruidenweg in Almere Stad bij het crematorium op de begraafplaats is een uitvaartcentrum aanwezig met uitgebreide voorzieningen. Er zijn hier meerdere opbaarkamers, een verzorgingsruimte, een aula en koffiekamers met een moderne uitstraling. Ons eigen Afscheidshuys in Almere heeft 2 24-uurs opbaarkamers waar u op elk gewenst moment uw dierbare kan bezoeken met een eigen sleutel.

Uitvaartcentrum Bussum

Uitvaartcentrum Bussum Monuta
Aan de Nieuwe Hilversumseweg is het uitvaartcentrum bij de begraafplaats in Bussum gevestigd. Een locatie met ruime voorzieningen zoals een aula, meerdere 24-uurs kamers en een
verzorgingsruimte. Naast bovengenoemd adres kunnen wij ook de opbaringen verzorgen in de uitvaartcentra aan de Generaal de la Reijlaan en de Graaf Wichmanlaan 28 te Bussum.

Uitvaartcentrum Amersfoort

Uitvaartcentrum Amersfoort bij het crematorium en begraafplaats.
Voor een opbaring in Amersfoort wordt veel gebruikt gemaakt van het nieuwe uitvaartcentrum dat gevestigd is bij de begraafplaatsen en het crematorium aan de Dodeweg 31 te Leusden. Alle benodigde voorzieningen zijn op deze locatie aanwezig, meerdere opbaarkamers, 24-uurskamers, aula’s en koffiekamers. Daarnaast kunnen wij ook in de andere uitvaartcentra in Amersfoort de opbaring verzorgen. Zo kan er ook opgebaard worden op de Mozartweg 58 en op de Ringweg Dorrestein 9 te Amersfoort.

Overige uitvaartcentra

Hierboven staat geen complete lijst met uitvaartcentra waar wij regelmatig een opbaring verzorgen. Wij verzorgen ook opbaringen in:

  • Uitvaartcentrum Hilversum
  • Uitvaartcentrum Baarn
  • Uitvaartcentrum Eemnes
  • Uitvaartcentrum Zeewolde
  • Uitvaartcentrum Dronten
  • Uitvaartcentrum Laren
  • Uitvaartcentrum ‘s-Graveland
  • Uitvaartcentrum Weesp
  • Uitvaartcentrum Muiden

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of vul onderstaand formulier in voor meer informatie.