Uitvaart in Almere: voor een persoonlijk afscheid naar wens

Iedere uitvaart is een persoonlijke aangelegenheid. Uw wensen en die van uw overleden dierbare staan bij ons centraal. Al sinds 1815 denken wij met u mee bij het organiseren van de uitvaart. Zodat u in alle rust stil kan staan bij het moment van afscheid nemen. Heeft u hulp nodig bij de uitvaart in Almere of omgeving? Laat alles van ‘A tot Z’ regelen van de locatie tot de bloemen en ceremonie. Altijd ingevuld in samenspraak en naar uw eigen wensen.

Accommodatie en uitvaartcentrum in Almere

In Almere en de nabije omgeving zijn er verschillende mooie uitvaartcentra voor het opbaren van uw dierbare en de begrafenis of crematie. Samen met onze uitvaartleider kiest u de meest geschikte locatie uit voor de accommodatie van de uitvaart.

U kunt een overledene thuis of in de meeste verzorgingshuizen opbaren om in een van de drie uitvaartcentra in Almere. Op de Kruidenweg bij het crematorium is een uitvaartcentrum aanwezig waar wij voor een opbaring kunnen verzorgen. Tevens is er in Almere Haven aan de Oosterdreef een uitvaartcentrum bij de begraafplaats waar wij een opbaring voor u kunnen verzorgen. Ook in Almere Buiten bestaat op de Kalenderweg nog een uitvaartcentrum.

Daarnaast kan een opbaring ook plaatsvinden in ons eigen sfeervolle uitvaartcentrum in Huizen. Het biedt nabestaanden een plek om in alle rust afscheid te nemen. Het gebouw beschikt over speciale een familiekamer waar faciliteiten aanwezig zijn als een eigen ingang en opbaarruimte, toiletvoorziening, een keukentje en een radio/cd-speler. Deze ruimte is 24 uur per dag beschikbaar. Daarnaast biedt het centrum gelegenheid voor de uitvaartplechtigheid en een koffietafel.

Begrafenis of crematie in Almere

Op speciale pagina’s van onze website gaan wij in op alle mogelijkheden voor een begrafenis in Almere en een crematie in Almere. Op deze pagina’s vindt u alle relevante informatie over het begraven, cremeren, de begraafplaatsen en het crematorium in Almere.

Uitvaart Almere

Complete aankleding van de uitvaart

U kunt bij ons terecht voor een persoonlijke aankleding van de uitvaart in Almere, Almere Stad en Almere Haven. Zo bieden wij een grote keuze uit standaard kisten, maar ook de mogelijkheid om een unieke kist naar eigen wens samen te stellen. Datzelfde geldt voor urnen en assieraden, wanneer u kiest voor een crematie. Onze uitvaartleider kan u ook uitgebreid adviseren bij de keuze van een grafmonument.

Naast de keuze voor een standaard rouwwagen biedt Rebel’s uitvaartverzorging ook veel verschillende vervoeralternatieven. Een voorbeeld is de uitvaartbus, waarbij u met een kleine groep mensen samen met de kist vervoerd word. Er is ook beschikking over een bijzondere uitvaartkoets, bespannen met paarden en met een koetsier. Voor meer alternatieven en persoonlijke wensen staan wij uiteraard voor u klaar.

Mocht vragen hebben of wilt kijken naar meer mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bereik ons persoonlijk op 036-540 21 13. Of kom eens vrijblijvend langs in onze Uitvaartwinkel aan de Binderij 2 in Almere.

[ninja_form id=11]