Rebel's Begrafenisonderneming Ons Uitvaartcentrum

Ons uitvaartcentrum in Huizen

Op het terrein van de voormalige melkfabriek beschikken wij over een sfeervol uitvaartcentrum, dat is gevestigd in een karakteristiek pand aan de Ceintuurbaan 45 in Huizen. Het pand is gebouwd in de jaren 50 en ademt een historische sfeer, maar voldoet aan alle eisen van deze tijd. Zo beschikt het onder meer over airconditioning, een invalidentoilet en een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Het uitvaartcentrum bevindt zich in de nabijheid van het oude centrum van Huizen en is vanuit alle richtingen makkelijk bereikbaar. Een bushalte vindt u direct voor de deur. Bij het uitvaartcentrum en in de nabije omgeving vindt u voldoende parkeergelegenheid. Door de brede luifel boven de centrale entrée kunt u bij minder goed weer droog in- en uit de auto stappen.

Sfeervol en veelzijdig uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum is een sfeervolle plaats waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van een dierbare. Dankzij de veelzijdige inrichting van het uitvaartcentrum heeft u alle mogelijkheden voor het opbaren van uw dierbare. Daarvoor kunt u gebruik maken van de aanwezige opbaar- en familiekamer. Desgewenst krijgt u de beschikking over een eigen sleutel, waarmee u 24 uur per dag toegang heeft tot de familiekamer. Deze familiekamer beschikt over een eigen ingang, eigen opbaarruimte, eigen toiletvoorziening, een keukentje met, koffiezetapparaat, koelkast, vaatwasser en een radio/cd-speler.

Ook biedt het uitvaartcentrum gelegenheid voor het houden van de uitvaartplechtigheid en een koffietafel na afloop van de uitvaart. De ruimtes in het uitvaartcentrum zijn geschikt voor uitvaartplechtigheden tot ruim 100 gasten en koffietafels tot 150 personen.

Binnenkijken in het uitvaartcentrum


Op deze pagina kunt u nog met enkele foto’s een impressie krijgen van ons uitvaartcentrum. Neemt u ook gerust contact met ons op om ons uitvaartcentrum eens vrijblijvend te bezoeken.

Mocht u in een andere plaats dan Huizen de opbaring willen laten plaatsvinden dan kunnen wij dat altijd en overal voor u regelen.