Ons uitvaartcentrum in Huizen

Ons uitvaartcentrum in het Visnet

In het voormalig kerkgebouw en zalencentrum het Visnet hebben wij sinds juli 2023 ons uitvaartcentrum gevestigd. Het gebouw is volledig gemoderniseerd en beschikt over alle faciliteiten voor elk denkbaar afscheid. Er zijn 3 intieme familiekamers waar met een eigen sleutel families in en uit kunnen lopen om afscheid te kunnen nemen. Maar er zijn ook ruimtes voor condoleances en plechtigheden.  Het uitvaartcentrum bevindt zich in de nabijheid van het oude centrum van Huizen en is vanuit alle richtingen makkelijk bereikbaar. Een bushalte vindt u zeer dichtbij. Bij het uitvaartcentrum en in de nabije omgeving vindt u voldoende parkeergelegenheid.

Sfeervol en veelzijdig uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum is een sfeervolle plaats waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van een dierbare. Dankzij de veelzijdige inrichting van het uitvaartcentrum heeft u alle mogelijkheden voor het opbaren van uw dierbare. Daarvoor kunt u gebruik maken van de aanwezige opbaar- en familiekamers. Desgewenst krijgt u de beschikking over een eigen sleutel, waarmee u 24 uur per dag toegang heeft tot een familiekamer. De familiekamers beschikken over een eigen ingang, eigen toiletvoorziening, een keukentje met, koffiezetapparaat, koelkast, vaatwasser etc.

Ook biedt het uitvaartcentrum gelegenheid voor het houden van de uitvaartplechtigheid en een koffietafel na afloop van de uitvaart. De verschillende ruimtes in het Visnet zijn geschikt voor kleine intieme afscheidsbijeenkomsten tot uitvaartplechtigheden tot 300 gasten zittend en koffietafels tot 250 personen. De zalen beschikken ook over alle denkbare audiovisuele mogelijkheden voor het tonen van foto’s, films en het beluisteren van muziek, livestreams en opnames. Daarnaast kunnen gasten gebruik maken van de tuin voor de condoleances of bijeenkomsten.

Naast zalen is er een toonzaal voor uitvaartgerelateerde producten zoals assieraden, urnen, condoleanceregisters in het gebouw aanwezig. Evenals een speciaal ingerichte verzorgingsruimte en koelruimte.

Binnenkijken in het uitvaartcentrum

Loop via deze link zelf door het vernieuwde Visnet: Virtuele Tour

Neemt u gerust contact met ons op om ons uitvaartcentrum eens vrijblijvend te bezoeken.

Mocht u in een andere plaats dan Huizen de opbaring willen laten plaatsvinden dan kunnen wij dat altijd en overal voor u regelen. Tevens zijn andere uitvaartondernemingen ook welkom om een overledene op te baren in ons afscheidscentrum