GREENLEAVE UITVAART

In ons dagelijks leven zijn we ons steeds meer bewust van onze omgeving. Duurzaamheid is voor veel mensen belangrijk. Ook een uitvaart kan duurzaam worden ingestoken. Denk aan het gebruik van duurzame producten en diensten. Toch kan het bij een uitvaart lastig zijn na te denken over duurzaamheid, omdat in een korte tijd over veel dingen moet worden nagedacht. Een GreenLeave uitvaart biedt dan uitkomst.

Heeft u vragen over een duurzame of milieuvriendelijke uitvaart? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Stichting GreenLeave

Wij bieden u de mogelijkheid om een uitvaart duurzaam te laten plaatsvinden en helpen u met duurzame keuzes. Dit doen wij in samenwerking met de Stichting GreenLeave. GreenLeave is een samenwerking van uitvaartondernemers in Nederland. Deze uitvaartondernemers geven op een praktische manier invulling aan duurzaamheid waar het gaat om de keuzes en vormgeving van de uitvaart. Dit doen wij op basis van onze vijf duurzame kernprincipes, een aanbod van producten en diensten op onderdelen van de uitvaart en het bundelen van krachten met leveranciers om aan te zetten tot (nog) betere producten. Stichting GreenLeave wordt ondersteund door stichting Natuur en Milieu.

Per onderdeel van de uitvaart kunt op onze website ons aanbod vinden. Het gaat echter niet alleen om het product dat aangeschaft wordt zoals bijvoorbeeld een kist. Ook verdere keuzes bij het regelen van de uitvaart zijn van invloed op de duurzaamheid. Wij kunnen u daarin adviseren. U hoeft bijvoorbeeld niet de gehele uitvaart duurzaam samen te stellen. Op bepaalde onderdelen kan ook. Een duurzame uitvaart is ook niet duurder dan een ‘normale’ uitvaart. Door bepaalde keuzes kan het zelfs goedkoper zijn.

Kijkt u ook eens op de website van GreenLeave. Daar vindt u meer achtergrondinformatie over de keuzes van bepaalde producten en de milieuaspecten van de verschillende onderdelen van een uitvaart.

Duurzaamheid in onze eigen onderneming

Naast ons aanbod aan duurzame producten en diensten willen wij ook in onze eigen bedrijfsvoering handelen vanuit het gedachtegoed van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Daarom hebben wij de vijf kernprincipes van De Duurzame Uitvaartondernemer geïmplementeerd, gebaseerd op de internationale richtlijn ISO 26000. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over onze kernprincipes.

Samen geven we het verhaal door

Familiebedrijf Rebels’ begrafenisonderneming bestaat meer dan 200 jaar. Wij weten als geen ander dat iedere familie haar eigen verhaal heeft. Wij werken elke dag met de intentie om het verhaal van de familie, groot of klein, door te geven. Aan de nabestaanden, aan kennissen, aan vrienden. Omdat ieder verhaal, groot of klein, het doorgeven waard is.

Waarom kiest u voor Rebel?

Wij doen alles voor de nabestaanden en samen geven we het verhaal door. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan. Op onze website kunt u lezen hoe we dat doen: met welke diensten en producten. Graag laten wij hieronder nog extra zien waarvoor u kiest, als u voor Rebel’s Begrafenisonderneming kiest. En wat onze meerwaarde is ten opzicht van andere dienstverleners.

Wij hebben meer dan 200 jaar ervaring.
Persoonlijke en oprechte aandacht.
Onze klanten beoordelen ons met een 9,2 gemiddeld.

Wij doen alles voor de familie

Als familiebedrijf waarin de 8ste generatie al werkzaam is hebben wij de beleving rondom een uitvaart sterk zien veranderen. Vroeger was er al snel sprake van een standaard begrafenis met weinig persoonlijke invulling. Gelukkig is er veel veranderd en is elke uitvaart aangepast aan de wensen van de nabestaanden en zijn wij een uitvaartverzorger van deze tijd.
Meer info

Wilt u gebeld worden?