Uitvaartwinkel Almere

Uitvaartwinkel almere interieur met boeken en keramiek urnen

Voor veel mensen is de dood nog altijd een beetje taboe en lijkt de wereld van uitvaarten ondoorzichtig. Daar willen wij met de Uitvaartwinkel op De Binderij 2 in Almere verandering in brengen.

Met ruim 200 jaar ervaring weten wij dat veel mensen het moeilijk vinden om in een uitvaartcentrum binnen te lopen. Met deze winkel hopen wij de drempel hiervoor weg te nemen. Er kan uitgebreide informatie en producten over uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken gevonden worden.  U wordt door een deskundige ontvangen en mag rustig rondkijken of onder het genot van een kopje koffie een gesprek aangaan met onze medewerkers. De kosten voor een uitvaart naar uw eigen wensen kunnen wij kosteloos voor u begroten.

Bekijk hier onze webshop

Naast informatie in de uitvaartwinkel kunt u terecht voor producten rondom een overlijden. Van een kaartje om iemand sterkte te wensen in een moeilijke periode tot boeken over de verwerking van verlies. Tevens hebben wij vele mooie herdenkingsproducten, zoals een grote collectie urnen en sieraden, kaarsen en allerlei ideeën en producten om een afscheid echt persoonlijk te maken. Bijvoorbeeld een herdenkingsbox, gedenklichten, speciale sluitschroeven, een speciale kaars, een boek over hoe een toespraak voor een uitvaart te schrijven, condoleanceregisters, speciale rouwcirculaires etc. Voor alle onderdelen van een uitvaart kunt u bij ons terecht.  Ook hebben wij een speciaal gedeelte voor het verlies van een kind. Tevens kunnen wij u helpen bij het samenstellen van een passend uitvaartritueel of u in contact brengen met een van onze vele contacten die u verder kunnen helpen. Hierbij kunt u denken aan een ritueelbegeleider, tekstschrijver of pastor. U vindt een iets uitgebreidere lijst van artikelen op de pagina producten en diensten.

Uitvaartwinkel almere interieur met mini urn en glazen urnenTevens kunt u door ons ook uw gehele uitvaart laten verzorgen in elke gewenste stijl. Traditioneel, stijlvol of informeel. Voor elk budget, met een luisterend oor zoeken wij in samenspraak met u naar een passend afscheid van een dierbare. Alleen hulp bij het organiseren of een los onderdeel afnemen kan ook (bijvoorbeeld alleen de kist of rouwvervoer). Wij staan u met raad en daad terzijde.

Wij verzorgen een uitvaart, begrafenis of crematie in Almere, Huizen, Laren, Blaricum, Eemnes, Hilversum, Gooise Meren (Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg), Wijdemeren (‘s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nederhorst den Berg), Eembrugge, Eemdijk, Bunschoten-Spakenburg, Soest, Baarn, Maartensdijk, Hollandse Rading, Bilthoven, Lelystad, Dronten, Zeewolde en omliggende plaatsen.

Openingstijden uitvaartwinkel:

U kunt altijd terecht op onze website en wij zijn tevens telefonische bereikbaar voor vragen en/of meldingen van overlijden.

Voor een melding van een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar 7 dagen per week.
De uitvaartwinkel is geopend op:

Dinsdag          op afspraak

Donderdag     op afspraak

Vakantie sluiting.

De winkel is gesloten van 22-07-2024 t/m 30-08-2024.

Er is wel een mogelijkheid om na 25-07-24 een afspraak te maken voor Onze vestiging in Huizen in het Visnet op de De Ruyterstraat 7, 1271 SR Huizen. Dit is dan wel korte termijn planning in verband met de vakantie en de personele bezetting van dat moment.

Telefoon 036-5402113 via ons contactformulier of per e-mail info@rebel-uitvaart.nl een afspraak maken.

Locatie en Route

Buitenzijde Afscheidshuys Almere met uitvaartwinkelU vindt onze uitvaartwinkel op De Binderij 2 in Almere.  U kunt op ons eigen terrein parkeren. Met het openbaar vervoer kunt u uitstappen bij de bushalte Almere Stad Literatuurwijk-Oost (buslijn M4) op nog geen 5 minuten loopafstand.  Of Station Muziekwijk op 9 minuten loopafstand van onze winkel.