Uitvaartbegeleiders

In ons bedrijf zijn 6 personen werkzaam als uitvaartbegeleider. Indien wij de uitvaart verzorgen van een dierbare zal u veel contact hebben met een van ons. Wij werken samen met onze andere medewerkers om de uitvaart volledig volgens uw wensen te laten verlopen. Omdat wij in de periode rondom een uitvaart intensief contact met u hebben zullen wij ons kort aan u voorstellen.

Uitvaartbegeleider Mijndert Rebel

Mijndert Rebel Uitvaartbegeleider Rebel Uitvaart Huizen Almere

Mijn naam is Mijndert Rebel en ik ben als 8ste generatie van de familie Rebel werkzaam in ons familiebedrijf. Veel mensen denken altijd dat het een verplicht nummer was om te gaan werken in het familiebedrijf als begrafenisondernemer, maar het tegendeel is waar. Toen ik 18 jaar was en mij oriënteerde op een vervolgstudie na het VWO gaf ik bij mijn ouders aan of ik niet bij hen mocht komen werken omdat het mij mooi werk leek. Zij waren blij verrast, maar vertelden mij wel dat zij vonden dat ik eerst moest gaan studeren alvorens ik in het familiebedrijf aan de slag mocht. Tijdens mijn studie Management, Economie en Recht ben ik wel alvast als drager en verzorger van overledene gaan werken om ervaring op te doen. Zodoende zit ik nu al ruim 22 jaar in het ‘vak’. Naast mijn HBO diploma heb ik ook het Vakexamen voor de uitvaart gedaan bij de (toenmalige) Stivu. Tegenwoordig heb ik het bedrijf volledig overgenomen, ben ik getrouwd met Clarine en heb ik 3 kinderen, een dochter Josephine, een zoon Thomas en dochter Amélie. Naast uitvaartleider ben ik ook voorzitter van het Keurmerk Uitvaartzorg.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Mijndert

Ik krijg nog wel eens de vraag wat ik doe als uitvaartbegeleider. Eigenlijk is dat heel eenvoudig, wij zijn niets anders dan een ceremoniemeester of wedding planner bij een bruiloft. Uiteraard is het een geheel andere emotie, maar wij regelen veel voor de familie, ontzorgen hen en zorgen ervoor dat de dag van de uitvaart vlekkeloos en naar wens verloopt. Mijn drijfveer voor dit werk is dan ook het bijstaan van mensen in moeilijke tijden, dat is niet altijd leuk werk, maar wel mooi en dankbaar werk. De contacten met families worden een onderdeel van jezelf en blijven je altijd bij.

Mijndert is Register Uitvaartverzorger

Uitvaartbegeleidster Monique Rebel-Zevering

Monique Rebel-Zevering Uitvaartbegeleider Rebel Uitvaart Huizen AlmereMijn naam is Monique Rebel-Zevering, geen familie van de ondernemers Rebel maar wel woonachtig in Huizen. Sinds mei 2015 ben ik bij Rebel’s Begrafenisonderneming werkzaam als uitvaartbegeleider.

Als uitvaartbegeleider sta ik dicht bij een familie die afscheid neemt van een dierbare. Afscheid nemen doe je maar een keer en daarom vind ik het belangrijk dat het een afscheid is zoals de nabestaanden dat willen invullen en recht doet aan de dierbare die is overleden. Het is best pittig om in een korte tijd veel beslissingen te moeten nemen en ik vind het fijn daarin te mogen ondersteunen.

Monique is Register Uitvaartverzorger

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Monique

Uitvaartbegeleidster Leonie van Egmond-Jansen

Uitvaartbegeleidster Leonie van Egmond-Jansen van Rebel Uitvaart

Mijn naam is Leonie van Egmond-Jansen, gelukkig getrouwd en moeder van drie.

Per 1 september 2021 ben ik als uitvaartbegeleider werkzaam bij Rebel’s Begrafenisonderneming. Voor die tijd heb ik, zo’n vijf jaar, als uitvaartbegeleider gewerkt bij een grotere uitvaartondernemer in ’t Gooi.

Het overstappen naar Rebel maakt het voor mij mogelijk om nog meer in mijn eigen woonomgeving te werken. Het is zo prettig om het werkgebied goed te kennen en op de hoogte te zijn van de diverse mogelijkheden, locaties en bestaande gebruiken.  Op deze manier kan ik nabestaanden nog beter adviseren en mij bezig houden met waar het echt om gaat: het bijstaan van nabestaanden in een moeilijke periode in hun leven en het voor hen mogelijk maken terug te kijken op een passend en waardig afscheid.

Leonie is Register Uitvaartverzorger

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Leonie

Uitvaartbegeleidster Jeanet Kirchner-van Renselaar

Uitvaartbegeleidster Jeanet Kirchner van Rebel UitvaartMijn naam is Jeanet Kirchner,
Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen.
Na jaren in de optiek te hebben gewerkt, ben ik toch mijn hart gaan volgen en heb ik de opleiding voor uitvaartleidster gevolgd. Nadat ik mijn diploma heb gehaald, ben ik bij Rebel’s begrafenisonderneming
aan het werk gegaan.
Ik vind het fijn om families in zo’n moeilijke periode te kunnen bijstaan, met rust en aandacht voor een passend afscheid. Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Jeanet

Uitvaartbegeleidster Maureen Arets

Uitvaartbeleidster Maureen Arets van Rebel UitvaartMijn naam is Maureen Arets. Ik ben lange tijd werkzaam geweest als gebarentaaldocent voor ouders met een doof of slechthorend kindje. Ik heb altijd nauw contact gehad met de families. Dat vind ik ook zo mooi aan het werk in de uitvaart. In 2020  ben ik dan ook gestart met de opleiding tot uitvaartverzorgster. Daarna ben ik bij Rebel’s begrafenisonderneming begonnen als uitvaartassistent en heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen tot uitvaartverzorgster. Daarnaast ben ik ook geregeld te vinden in de uitvaartwinkel in Almere. Ik ben dankbaar dat ik dit prachtige werk mag doen.

Maureen is Register Uitvaartverzorger

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Maureen

Uitvaartbegeleider Daan Gorter

Sinds 1 februari 2024 maak ik met veel plezier deel uit van Rebel’s Begrafenisonderneming. Mijn reis in de uitvaartbranche begon vorig jaar na een persoonlijk verlies, waarbij ik geïnspireerd raakte door de zorg en aandacht die je zo kunnen helpen bij het rouwen.
Na de opleiding bij Docendo Opleidingen ben ik gestart als uitvaartleider bij Rebel.
Hiervoor ben ik werkzaam geweest als zelfstandig webontwikkelaar.
Het mooiste aan het vak vind ik het luisteren naar de wensen en verhalen van families en om samen een gedenkwaardig en betekenisvol afscheid te creëren dat recht doet aan het leven van hun dierbare.
Elke dag geniet ik van dit bijzondere werk.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Daan