Uitvaartbegeleiders

In ons bedrijf zijn 4 personen werkzaam als uitvaartbegeleider. Indien wij de uitvaart verzorgen van een dierbare zal u veel contact hebben met een van ons. Wij werken samen met onze andere medewerkers om de uitvaart volledig volgens uw wensen te laten verlopen. Omdat wij in de periode rondom een uitvaart intensief contact met u hebben zullen wij ons kort aan u voorstellen.

Uitvaartbegeleider Mijndert Rebel

Mijndert Rebel Uitvaartbegeleider Rebel Uitvaart Huizen Almere

Mijn naam is Mijndert Rebel en ik ben als 8ste generatie van de familie Rebel werkzaam in ons familiebedrijf. Veel mensen denken altijd dat het een verplicht nummer was om te gaan werken in het familiebedrijf als begrafenisondernemer, maar het tegendeel is waar. Toen ik 18 jaar was en mij oriënteerde op een vervolgstudie na het VWO gaf ik bij mijn ouders aan of ik niet bij hen mocht komen werken omdat het mij mooi werk leek. Zij waren blij verrast, maar vertelden mij wel dat zij vonden dat ik eerst moest gaan studeren alvorens ik in het familiebedrijf aan de slag mocht. Tijdens mijn studie Management, Economie en Recht ben ik wel alvast als drager en verzorger van overledene gaan werken om ervaring op te doen. Zodoende zit ik nu al ruim 18 jaar in het ‘vak’. Naast mijn HBO diploma heb ik ook het Vakexamen voor de uitvaart gedaan bij de (toenmalige) Stivu. Tegenwoordig heb ik het bedrijf volledig overgenomen, ben ik getrouwd met Clarine en heb ik 3 kinderen, een dochter Josephine, een zoon Thomas en dochter Amélie.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Mijndert Rebel

Ik krijg nog wel eens de vraag wat ik doe als uitvaartbegeleider. Eigenlijk is dat heel eenvoudig, wij zijn niets anders dan een ceremoniemeester of wedding planner bij een bruiloft. Uiteraard is het een geheel andere emotie, maar wij regelen veel voor de familie, ontzorgen hen en zorgen ervoor dat de dag van de uitvaart vlekkeloos en naar wens verloopt. Mijn drijfveer voor dit werk is dan ook het bijstaan van mensen in moeilijke tijden, dat is niet altijd leuk werk, maar wel mooi en dankbaar werk. De contacten met families worden een onderdeel van jezelf en blijven je altijd bij.

Uitvaartbegeleider Monique Rebel-Zevering

Monique Rebel-Zevering Uitvaartbegeleider Rebel Uitvaart Huizen AlmereMijn naam is Monique Rebel-Zevering, geen familie van de ondernemers Rebel maar wel woonachtig in Huizen. Sinds mei 2015 ben ik bij Rebel’s Begrafenisonderneming werkzaam als uitvaartbegeleider.

Als uitvaartbegeleider sta ik dicht bij een familie die afscheid neemt van een dierbare. Afscheid nemen doe je maar een keer en daarom vind ik het belangrijk dat het een afscheid is zoals de nabestaanden dat willen invullen en recht doet aan de dierbare die is overleden. Het is best pittig om in een korte tijd veel beslissingen te moeten nemen en ik vind het fijn daarin te mogen ondersteunen.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Monique Rebel-Zevering

Uitvaartbegeleider Gerlinda Terlouw

Gerlinda Terlouw Uitvaartbegeleider Rebel Uitvaart Huizen AlmereVanuit mijn werk als directiesecretaresse heb ik altijd zaken uit handen genomen, ik miste alleen de verdieping in mijn werk. Daarom ben ik uitvaartbegeleidster geworden. Nu kan ik nabestaanden helpen in een moeilijke periode van hun leven, ontzorgen en samen een mooi afscheid te organiseren.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Gerlinda Terlouw

Uitvaartbegeleider Wouter Groenleer

Uitvaartbegeleider Wouter GroenleerMijn naam is Wouter Groenleer en woon samen met mijn partner Jorik in Harderwijk. Sinds 2015 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche. Inmiddels heeft deze branche mijn hart gestolen en doe ik het werk met grote passie en zorg.

Sinds 1 juli van dit jaar mag ik onderdeel zijn van Begrafenisonderneming Rebel. Een bedrijf waarin met aandacht en zorg wordt gewerkt aan een persoonlijk afscheid. Juist hierin mag en kan ik het verschil maken. Net dat ene extra stapje wat het afscheid van uw geliefde waardevol maakt voor de toekomst. Een dierbare herinnering aan een leven dat voorbij is en wat nooit vergeten wordt. De mooie ontmoetingen, de gesprekken en het onderdeel zijn van een groter geheel in een intense periode maken mijn werk mooi. Elke dag ben ik dankbaar dat ik dit werk vol liefde mag doen.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Wouter Groenleer

Uitvaartbegeleider Angelique Schildt-Gooijer

Uitvaartbegeleider Angelique Schildt-Gooijer Rebel Huizen Almere Uitvaart

Mijn naam is Angelique Schildt-Gooijer, getrouwd met Sebastian en moeder van Jaimee-Lee. Mijn gevoel van compassie voor de medemens, 44 jaar levenservaring, studie en ontwikkeling draag ik graag uit in mijn beroep als uitvaartbegeleider. Ik sta u bij met persoonlijke aandacht en neem daarvoor de tijd. In alle rust bespreken wij het levensverhaal van uw dierbare en de wensen met betrekking tot een passende uitvaart. Een mooie uitvaart die de overledene eer aan doet, waar u liefdevol op terug kunt kijken en troost geeft voor de toekomst.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Angelique Schildt-Gooijer

Freelance uitvaartbegeleider Daisy Helmig

Mijn naam is Daisy Helmig. Na ruim 12 jaar in de zakelijke dienstverlening gewerkt te hebben als personeel- en organisatieadviseur, ben ik in maart 2013 gestart bij Rebel’s begrafenisonderneming als uitvaartbegeleider. Uiteraard heb ik mij voorbereid op deze verandering van loopbaan en heb de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd en inmiddels succesvol afgerond. Sinds april 2017 werkt Daisy op freelance-basis met enige regelmaat voor ons.

Belangrijke reden voor mij om deze stap te maken is de voldoening die ik verwachtte uit dit werk te halen. Ik vind het prettig om toegevoegde waarde te kunnen leveren in een periode waarin mensen dat nodig hebben en zorgen uit handen te kunnen nemen. Die verwachting blijkt terecht; het werk geeft absoluut voldoening en óók energie om iedere keer weer een mooi afscheid neer te kunnen zetten samen met de familie. Juist de samenwerking en het intensieve contact in de periode na overlijden ervaar ik als het mooie aan ons vak.

Naast het werk heb ik een leven in en om Naarden wat ik deel met mijn zoon Stijn en partner Erik.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Daisy Helmig