Rouwkaarten en advertenties

Al vrij snel nadat een dierbare is overleden, moet u nadenken over een rouwkaart. Zodat u familie, vrienden en kennissen kunt informeren over de dag van de uitvaart. Wij helpen u hier graag bij.

Een kaart die past

Samen met onze uitvaartbegeleider kunt u nadenken over de vorm van de kaart en de tekst. Vroeger was de kaart meestal sober, met een grijze rand. Tegenwoordig is veel meer mogelijk. Een eigen gekleurd ontwerp, een tekening, zelfgeschreven teksten, foto’s, noem maar op. Het is net wat bij u en de overleden dierbare past.

Verzending van de kaart

Een rouwkaart wordt altijd verstuurd in een speciale envelop met een rouwpostzegel. Op die manier weet u zeker dat de kaart zorgvuldig wordt behandeld en dat deze op tijd bij de familie, vrienden en kennissen wordt bezorgd. Wij nemen wij voor u de verzending van de kaarten uit handen, het adresseren, insteken en posten regelen wij voor u. Wilt u dit liever zelf, dan mag dat uiteraard ook.

Voorbeelden rouwkaarten

U vindt een gedeelte van onze rouwkaartcollectie in onze brochure:

Voorbeeldcollectie rouwkaarten

Advertenties

Naast rouwkaarten kunt u ook een advertentie laten plaatsen in een lokale, regionale krant of landelijke krant. De kosten voor een gemiddelde overlijdensadvertentie wisselen sterk, omdat er per krant een ander tarief geldt en er per millimeter wordt afgerekend. In grote lijnen kost een advertentie in een lokale krant ongeveer € 100,-, in een regionale krant € 350,- (bijvoorbeeld de Gooi- en Eemlander of Almere Vandaag) en in een landelijke krant € 1200,- (bijvoorbeeld NRC Handelsblad). Als u een advertentie wilt plaatsen, dan regelen wij dat graag voor u.

Ook wanneer u als belangstellende een advertentie wilt plaatsen als steunbetuiging naar de familie, dan kunnen wij dat voor u regelen. Als de familie zelf ook een advertentie plaatst, dan zorgen wij ervoor dat uw advertentie daar bij staat. Neemt u voor informatie gerust contact met ons op.