Uitvaartkisten

Wel of geen uitvaartkist is een persoonlijke keuze en dus geen verplichting. Een lijkwake of lijkhoes kan namelijk ook. Kiest u voor een uitvaartkist, dan is veel mogelijk. De keuze voor het soort grafkist is heel persoonlijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een moderne kist of juist klassiek. Ook kan duurzaamheid van het materiaal een rol spelen in het maken van uw keuze.

Wij kunnen van elke leverancier uitvaartkisten leveren. U heeft dus altijd een ruime keuze. Ook heeft u de mogelijkheid een unieke, persoonlijke kist samen te stellen die voldoet aan specifieke wensen. Bij alle uitvaartkisten heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, massief of gefineerd, in verschillende kleuren en al dan niet vervaardigd van duurzaam materiaal. Overigens is niet alleen de buitenkant van belang: ook het interieur van de uitvaartkist is op wens samen te stellen.

Hieronder treft u een aantal voorbeelden van uitvaartkisten. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. In onze webshop kunt u ook een aantal van onze kisten rechtstreeks kopen, zonder dat wij de uitvaart verzorgen. Bij bijvoorbeeld een zogenoemde DIY-uitvaart (doe het zelf). De kist wordt dan kosteloos door ons thuisbezorgd.

Brochure met uitvaartkisten