Rebel's Begrafenisonderneming Catering

Catering

Waarom cake bij de koffie na een uitvaart als de overledene liever suikerbrood met een dikke laag boter at? Tegenwoordig hoeft er niets meer, maar mag u alles zelf invullen ook met betrekking tot een koffietafel na een uitvaart.

Wij kunnen in alle gevallen zorgen voor een passende koffietafel, bijvoorbeeld met koek, belegde broodjes of een geheel iets anders. Wij kunnen een catering laten plaatsvinden op elke gewenste locatie, bijvoorbeeld op de begraafplaats, bij u thuis, in een uitvaartcentrum of een restaurant. Alle zorgen daarvoor kunnen wij u uit handen nemen, uiteraard wel in goed overleg, zodat uw persoonlijke wensen volledig uitgevoerd worden.

Naast de locatie van de catering is het ook van belang om na te denken over het moment. Wilt u bijvoorbeeld uw gasten bij binnenkomst al iets te drinken aanbieden omdat zij van ver moeten komen of alleen na de uitvaartdienst? Ook is het mogelijk om eerst condoleren met een kopje koffie te doen na een dienst en in besloten kring pas daarna te gaan begraven. Alles is mogelijk, wij bespreken graag de voor- en nadelen van alle opties met u.

Neemt u gerust contact met ons op via ons contactformuliere-mail, telefoon of Facebook Messenger. Wij helpen u graag.