“Ieder mens is uniek en verdient een bijzonder en waardig afscheid. Wij van Strelitzia Bloembinders luisteren naar uw verhaal en geven daarna vorm aan uw afscheidsbloemwerk.” Deze visie sluit volledig aan bij onze visie op uitvaarten en daarom is voor ons Strelitzia de bloemenwinkel in de buurt als het gaat om rouwboeketten en rouwstukken.

Bloemen bij de uitvaart

Bloemen zijn vaak een belangrijk onderdeel van een uitvaart en voor de rouwverwerking. Voor veel mensen is het bestellen van bloemen het eerste en tastbaarste dat ze op korte termijn kunnen doen om hun medeleven te tonen. Maar ook voor de sfeer bij de afscheidsbijeenkomst kunnen bloemen een belangrijke rol spelen. Daarom vinden wij het fijn om samen te werken met een bloemist of bloemenwinkel in de buurt zoals Strelitzia die kwaliteit levert, aandacht heeft voor de klant en open staat voor eigen ideeën van families. Zo had laatst een familie het idee om een deel van een, door de overledene geplante, boom in het stuk te verwerken. Het was prachtig een eindresultaat.

Rouwstuk van de bloemenwinkel in de buurt Strelitzia Huizen

Of families nu bloemen uit willen kiezen uit een voorbeeldboek dat onze uitvaartverzorgers altijd bij zich hebben, families zelf naar de winkel gaan of dat zij graag willen dat Agaath of een van haar collega’s bij Strelitzia bij hen thuis langskomt, het kan allemaal.

Heeft u vragen of zou u graag meer willen weten over bloemen bij een uitvaart? Neemt u dan gerust contact met ons op.