Een christelijke begrafenis

Wat maakt een christelijke uitvaart anders dan een andere uitvaart? De verschillende christelijke stromingen hebben vaak net iets andere rituelen. In een moeilijke periode rondom een overlijden is het belangrijk om steun te vinden bij mensen die je begrijpen. Het is daarom belangrijk dat een uitvaartbegeleider u ook begrijpt als het over uw geloofsovertuiging gaat en weet wat voor u extra belangrijk is.

Wij verzorgen de begrafenis vanuit onze eigen christelijke normen en waarden. Daarin staat compassie voor de medemens voorop.

Voor de uitvaart betekent dit praktisch dat wij goede contacten hebben met alle christelijke gemeenten in ons werkgebied in het Gooi en Almere. Door onze kennis van het geloof hoeft u ons niet uit te leggen wat belangrijk is in uw kerk. Daardoor kunt u zich richten op wat echt belangrijk is, afscheid nemen van een dierbare, bij alle andere zaken ontzorgen wij u.

Denkt u bijvoorbeeld het maken van een orde van dienst of het vinden van een organist die de samenzang kan begeleiden, wij kunnen u overal bij helpen.

Neemt u gerust contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.