Crematie in Huizen naar uw wensen

Niemand staat graag stil bij een crematie. Maar natuurlijk wil u wel een crematie die past bij uw dierbare. Kiest u voor uw dierbare, of heeft uw dierbare zelf gekozen, voor een crematie in Huizen? Wij helpen u bij het kiezen van een gepaste crematorium. Wist u bijvoorbeeld dat er in Huizen geen crematorium is? Maar in de nabije omgeving zijn er verschillende mooie crematoria die uw wensen accommoderen. Samen met onze uitvaartleider neemt u uw persoonlijke wensen door en ontvangt u uitgebreid advies.

Kies uw passende crematorium

Het is belangrijk dat de crematorium die u kiest aansluit op uw wensen. Is de aula groot genoeg voor de plechtigheid van de overledene? Is het mogelijk om de overledene in de aula van de crematorium binnen te brengen? U hoeft het alleen te vragen en wij zullen u uitgebreid advies geven. Tevens kunnen wij ook de gehele uitvaart voor u regelen en begeleiden, omdat het belangrijk is dat u op een mooie manier afscheid kunt nemen. Inclusief uitgebreide informatie over de kosten van een crematie in Huizen.

De ideale crematorium in omgeving Huizen

Crematorium Den en Rust crematie in Huizen
Crematorium Den en Rust

Een crematie in Huizen kan in één van de nabije crematoria in de omgeving. Alle crematoria in regio Huizen vindt u op de pagina crematorium. Hieronder vindt u enkele dichtstbijzijnde crematoria voor u uitgelicht, waar de crematie plaats kan vinden. Op rustige locaties waar u passend afscheid neemt van uw dierbare. Voor de tarieven van de crematoria kijkt u op de pagina: tarieven crematoria.

  • Crematorium Den en Rust (Bilthoven): In de Bilthovense bossen ligt crematorium Den en Rust aan de Frans Halslaan 27 te Bilthoven. De aula biedt plaats aan ongeveer 100 personen en is beroemd vanwege het zicht vanuit de aula. U kijkt daar uit over een prachtig bospad. Het crematorium beschikt over 2 verschillende koffiekamers. Tevens kunnen er ook begrafenissen plaatsvinden op deze locatie.
  •  Crematorium Rusthof (Amersfoort): Het crematorium Amersfoort ligt aan de Dodeweg 31 te Leusden heeft meerdere zalen. Er is een zeer ruime aula waar ruim 160 personen kunnen zitten en in totaal minimaal 300 personen de plechtigheid kunnen bijwonen. Daarnaast is er ook nog het oorspronkelijke aulagebouw van de begraafplaats die gebruikt kan worden voor plechtigheden. Deze aula biedt plaats aan ongeveer 80 personen. Ook beschikt het crematorium over een intieme familie aula tot 25 personen.
  • Crematorium Almere (Almere-Stad): Aan de Kruidenweg in Almere-Stad ligt crematorium Almere. Het gebouw heeft een ruime aula met ongeveer 130 zitplaatsen, 2 koffiekamers en opbaarfaciliteiten. De locatie is goed bereikbaar via de Hoge Ring vanaf snelweg A6, er is ook ruime parkeergelegenheid aanwezig. Een punt van aandacht is dat het vanaf de parkeerplaats nog wel 5 minuten lopen is naar de aula. Voor invaliden zijn er parkeerplaatsen dichterbij het crematorium.
  • Crematorium De Nieuwe Ooster (Amsterdam): Crematorium De Nieuwe Ooster heeft 2 aula’s. In de Jan Leupen aula met ongeveer 90 zitplaatsen, kan de kist met de overledene als afsluiting van de plechtigheid op indrukwekkende ten hemel varen. Een uniek ritueel dat veel nabestaanden als zeer bijzonder ervaren. In de nieuwe kleine aula is plaats voor maximaal 50 personen. Beide aula’s beschikken over koffiekamers. Op het park is ook een uitvaartcentrum gevestigd.

Persoonlijke uitvaartverzorging en begeleiding

Uw wensen en die van uw overledene dierbare staan altijd centraal. Met persoonlijke begeleiding bij de hele aanloop naar de crematie. Ook na de crematie ondersteunen wij u en uw familie bij alle aspecten die komen kijken bij een uitvaart, zoals: financiën, verzekeringen en rouwverwerking. Kies voor de beste uitvaartverzorging voor uw dierbare in een door u gekozen crematorium.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via 035-525 30 67.

[ninja_form id=11]