Crematorium in de regio Huizen

Wij staan niet graag stil bij een crematie. Toch moeten er bij een crematie veel belangrijke keuzes gemaakt te worden. Mocht de overledene de keuze hebben gemaakt om gecremeerd te worden in de regio Huizen, dan helpen wij u graag bij de keuze van het crematorium. Samen met onze uitvaartleider kunt u uw persoonlijke wensen voor de crematie bespreken zodat de uitvaartleider u een uitgebreid advies kan geven over welke crematorium in de regio van Huizen het best bij uw wensen past.

Welke crematorium kiest u?

Bij het kiezen van een crematorium is het belangrijk dat deze aansluit op uw wensen. Is de aula groot genoeg voor de plechtigheid van de overledene? Is het mogelijk om de overledene in de aula van de crematorium binnen te brengen? U hoeft het alleen aan ons te vragen en wij zullen u uitgebreid advies geven. Tevens kunnen wij ook de gehele uitvaart voor u regelen en begeleiden, voor ons is het belangrijk dat u op een mooie manier afscheid kunt nemen. Wij kunnen u ook uitgebreid informeren over de kosten van cremeren in de regio Huizen.

Persoonlijke begeleiding

Wij bestaan bijna 200 jaar. De individuele wensen van de overledene en diens familie staat altijd centraal. Zo bieden wij altijd persoonlijke begeleiding voor en na de crematie in het gewenste crematorium.

De kwaliteit van onze diensten wordt ook gewaarborgd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg, van wie wij het keurmerk als een van de eerste uitvaartondernemingen in ontvangst mochten nemen. Tevens zijn wij lid van de landelijke branchevereniging (BGNU) van uitvaartondernemers en zijn wij aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen. Daarnaast waarderen onze klanten onze dienstverlening gemiddeld met een 9,1.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via 035-525 30 67.

[ninja_form id=11]