Nieuw crematorium in Laren

Sinds begin van 2019 is er een crematorium in Laren geopend. Het is een rustig gelegen crematorium met een aula die uitkijkt op een stuk natuur. De sfeer van het gebouw is een combinatie van modern en klassiek.

Mogelijkheden crematorium Laren

De aula van crematorium Laren is geschikt voor kleine groepen, maar kan door gebruik van schuifwanden en een galerij ook 175 personen een zitplaats bieden. De prachtige hal biedt een mooie entree en de koffiekamers variëren in grootte zodat er altijd een passende ruimte beschikbaar is.

Het crematorium beschikt over alle mogelijkheden op audiovisueel gebied en kan de bijeenkomst opnemen in beeld en geluid en tegelijkertijd ook online uitzenden op verzoek.

Het crematorium wil graag op alle mogelijke manieren voldoen aan de wensen van klanten, daarom zijn er uitgebreide mogelijkheden voor horeca en catering, maar is het ook mogelijk om zelf producten mee te nemen om te serveren.

Impressie crematorium Laren

Route, parkeren en locatie

De naam crematorium wekt wel af en toe verwarring omtrent de locatie van het crematorium. Het adres is Weg over Anna’s Hoeve 1 in Laren, maar feitelijk ligt het tegen Hilversum aan op de weg van Baarn naar Hilversum.
Komend vanaf de A1 afslag Baarn/Soest gaat u naar de Zandheuvelweg richting Hilversum. Na ongeveer 2,5 kilometer vindt u het crematorium aan uw rechterhand.
Er zijn op het eigen terrein ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Wilt u meer weten over crematorium Laren? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.