De crematie in Almere

Wanneer de overledene heeft gekozen voor een crematie in Almere, dan bent u verplicht om dit te laten plaatsvinden in een crematorium. De crematie mag in elk crematorium in Nederland plaatsvinden, zo ook in het crematorium in Almere.

Het is voor u en uw dierbare belangrijk om te weten wat u van een crematorium kan verwachten. Onze uitvaartbegeleiders staan u graag bij tijdens deze moeilijke periode en leggen u alles uit wat u moet weten over een crematie. Samen met ons kunt u uw persoonlijke wensen voor de crematie bespreken, wij zorgen ervoor dat de plechtigheid in de crematorium volledig naar uw wens(en) verloopt. Tevens kunnen onze medewerkers u alles vertellen over wat een uitvaart kost in Almere.

Waar laat u de crematie plaatsvinden?

In Almere-Stad ligt aan de Kruidenweg het crematorium Almere. Wanneer u besluit om hier de crematie te laten plaatsvinden, dan beschikt u over een ruime aula met ongeveer 130 zitplaatsen, waar de nabestaanden voorafgaande aan de crematie de overledene kunnen bezoeken. Veel mensen beschouwen dit als prettig omdat zij op deze manier nog voor de laatste keer afscheid kunnen nemen. Daarnaast biedt deze locatie een uitvaartcentrum met de benodigde ruimtes om een opbaring te laten plaatsvinden en koffiekamers voor de gasten.Aula crematorium Almere Rebel Uitvaart

U bent niet verplicht de crematie in Almere te laten plaatsvinden, u kunt ook kiezen voor een ander crematorium in de regio. Zoals bijvoorbeeld een crematorium in Amsterdam, Lelystad of Laren. Wij adviseren u graag over het crematorium dat het beste bij uw wensen past.

Koffiekamer van crematorium Almere aan de Kruidenweg Rebel Uitvaart

Meer weten over de crematie mogelijkheden in Almere

Heeft u vragen over de crematie mogelijkheden in Almere? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of telefonisch. Of kom eens vrijblijvend langs in ons Afscheidshuys in Almere.