Het Visnet in Huizen heeft ruim 60 jaar plaats geboden aan allerlei activiteiten van de Hervormde Gemeente van Huizen. Het gebouw is sinds dit voorjaar overgedragen aan ons, Rebel’s Begrafenisonderneming, om er een uitvaartcentrum in te vestigen. Voorafgaand aan de verbouwing hebben wij op zaterdag 2 juli 2022 een goede doelen verkoop voor de inboedel die in het Visnet is achtergebleven georganiseerd. Dit heeft een bedrag van 1135 euro opgeleverd.

Er is een verscheidenheid aan producten te koop van glaswerk tot decoratie en van kerstversiering tot boeken. Alles is te koop voor €1,- of €2,- of wat u er voor over heeft. Er zijn ook items die via een veiling aangeboden zullen worden. Zo is er een offerrande kist uit 1687 te koop, een antieke weegschaal en verscheidene schilderijen van bijvoorbeeld Ruud Kooij.

De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar twee goede doelen. Dat zijn Stichting Opdracht in Afrika en Stichting Albanië Comité.

Naast de goede doelen verkoop is het mogelijk om nog eenmaal rond te dwalen door het pand, herinneringen op te halen en zo gezamenlijk afscheid te nemen van de huidige functie van het Visnet alvorens die een nieuw leven krijgt.

Programma Goede doelen verkoop

14.00 – 17.00 uur Verkoop goede doel, neem een stukje Visnet mee naar huis, benedenverdieping

14.00 – 15.00 uur Bekijken artikelen die geveild gaan worden, Grote zaal boven

15.00 – 16.00 uur Goede doelen Veiling met bijzondere artikelen, Grote zaal boven

14.00 – 17.00 uur afscheidsfeest het Visnet met foto’s uit de goede oude ‘KPC tijd’ in de KPC Kelder, in de KPC Kelder

Iedereen ontvangt bij binnenkomst 1 consumptiemuntje, de overige opbrengst van consumptieverkoop is ook voor de goede doelen.

Veilingcatalogus het Visnet

Hieronder treft u de catalogus aan voor de veiling voor de goede doelen zodat u kunt nadenken op welk item u wenst te bieden.

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op.