Hier staan wij voor

Wij doen alles voor de familie
Vaak zijn er rondom een afscheid veel vragen. Wat moet ik allemaal regelen? Wat voor soort uitvaart moet ik kiezen? Hoe zit het met de kosten? En dat terwijl u te maken heeft met emoties als verdriet of boosheid. Samen met u en andere nabestaanden zorgen we voor een respectvol afscheid. Ons credo is: wij weten wel hoe het hoort, maar niet hoe u het wilt. Iedere uitvaart is persoonlijk. Stap voor stap bereiden we de uitvaart door en zorgen we voor een invulling zoals u die voor ogen heeft. Waarbij in alle rust ook ruimte is voor emoties.

Samen geven we het verhaal door
Familiebedrijf Rebel’s Begrafenisonderneming bestaat meer dan 200 jaar. Wij weten als geen ander dat iedere familie haar eigen verhaal heeft. Dat hebben wij ook. Ons familiebedrijf bestaat al acht generaties lang. Generatie op generatie geven we onze kennis door en leren we steeds weer van nieuwe informatie en inzichten. We weten precies wat er mogelijk is op het gebied van een uitvaart. Daarbij geldt bovendien dat service en kwaliteit bij ons boven alles gaat.

Service en kwaliteit voor alles
Openheid staat bij ons voorop. Zowel qua kosten, maar vooral ook in wat we doen en wat we kunnen. Rondom een uitvaart kan tegenwoordig alles, dat maakt kiezen soms best lastig. Wij nemen altijd de tijd voor de familie. Zodat u zeker weet dat aan alles is gedacht en het afscheid wordt zoals u wenst. Daarbij is het niet zo dat wij altijd alles uit handen nemen. Ook als u zelf veel wilt doen, kan dat gewoon. Onze relatie met nabestaande voelt heel persoonlijk. Natuurlijk zorgen wij met onze professionaliteit ervoor dat wij emotioneel niet betrokken raken. Maar net als bij eigen vrienden en familie staan wij ook voor u dag en nacht klaar.

Binnen 24 uur na de bespreking van de uitvaart ontvangt u een overzicht van de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Na de uitvaart brengen we de factuur persoonlijk langs en lichten deze toe. Ook praten we dan na over de uitvaart en kunnen we hulp bieden op het gebied van professionele rouwverwerking en financiële zaken. [is dit de juiste link?]

Unieke dienstverlening
Onze dienstverlening is echt uniek door de combinatie van oprecht persoonlijk contact, intensieve begeleiding één persoon en heldere, open communicatie. Wij gaan verder dan onze collega’s. De uitvaartbegeleider is zelf aanwezig bij de overbrenging overleden dierbare, helpt met de verzorging en is bij elk bezoek of controle aanwezig. U heeft altijd overleg en contact met dezelfde persoon, ook bij het nagesprek en eventuele nazorg. Niet voor niets hebben wij in 2012 de Klantgerichtheidsprijs 2012 gewonnen met een gemiddelde klantbeoordeling van een 9,4.