16 september open dag Uitvaartcentrum

Op zaterdag 16 september 2023 opent Rebel’s Begrafenisonderneming haar deuren van het nieuwe uitvaartcentrum aan de De Ruyterstraat 7 in Huizen voor iedereen die wel eens een kijkje zou willen nemen achter de schermen van een uitvaartonderneming. Van 10.00 tot 15.00 uur bent u van harte welkom om de mogelijkheden van het uitvaartcentrum te bekijken.

Eind juli heeft de verhuizing van de begrafenisonderneming plaatsgevonden van de Ceintuurbaan naar het Visnet. Het gebouw biedt meer mogelijkheden en ruimte voor alles rondom afscheid nemen.

Ons uitvaartcentrum in het Visnet

Locatie:
Het Visnet
De Ruyterstraat 7 – 1271 SR Huizen

Datum en tijd:
Zaterdag 16 september van 10.00 tot 15.00 uur

Een ieder is die dag welkom om ons uitvaartcentrum te bekijken. Zoals de familiekamers (opbaarkamers), verzorgingsruimte, uitvaartwinkel, alles is toegankelijk. Deuren gaan open die anders gesloten blijven. Maar het Visnet biedt meer. Het is een ruimte voor dierbare momenten. Het Visnet is een gebouw waar niet alleen na overlijden herinneringen gedeeld kunnen worden, maar bij leven ook herinneringen gemaakt kunnen worden. Velen hebben dat in hun leven al gedaan toen het gebouw nog alleen een kerk was en later met een zalencentrum gecombineerd. Trouwerijen, jubilea, kraamfeesten, verenigingsbijeenkomsten, veel dierbare momenten hebben al plaatsgevonden in het gebouw en die ruimte blijft er. Een gebouw voor het leven in alle facetten.

Daarom zal tijdens de open dag het thema dierbare momenten maken het hoofddoel zijn. Hoe maak je bij leven mooie herinneringen en hoe leg je die vast? Vanuit verschillende invalshoeken zal daar aandacht aan worden besteedt met diverse activiteiten. Denk hierbij aan een ‘fotobooth’ waar je met iemand die je dierbaar is op de foto kunt of hoe laat je een onuitwisbare afdruk achter. Daarnaast is er een audiotour over herinneringen maken gecombineerd met een kennismaking met het gebouw.

Tevens zullen de deuren van de Praktijk Oefentherapie Cesar Huizen geopend zijn. Therapeuten Karin Tak en Monique Benschop hebben al jaren een eigen plaats in het Visnet via een eigen entree aan de zijkant van het gebouw. Op deze dag vertellen zij u graag meer over hun werk om mensen gezond te laten bewegen en klachten te voorkomen of te verminderen.

Heeft u geen gelegenheid om te komen op 16 september? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.