18 mei open dag Uitvaartcentrum

Op zaterdag 18 mei opent Rebel’s Begrafenisonderneming haar deuren van het uitvaartcentrum aan de Ceintuurbaan 45 in Huizen voor iedereen die wel eens een kijkje zou willen nemen achter de schermen van een uitvaartonderneming. Van 10.00 tot 13.00 uur bent u van harte welkom om de mogelijkheden van het uitvaartcentrum te bekijken en tips en informatie te krijgen rondom een uitvaart.

Uitvaartcentrum Huizen Rebel uitvaart condoleance 1

Locatie:
Uitvaartcentrum Rebel
Ceintuurbaan 45 – 1271 BG Huizen

Datum en tijd:
Zaterdag 18 mei van 10.00 tot 13.00 uur

Rebel’s Begrafenisonderneming organiseert persoonlijke en sfeervolle uitvaarten, maar merkt ook dat families het lastig vinden om de juiste persoonlijke touch te vinden. Vaak gaat het maar om klein detail waarmee de uitvaart persoonlijker wordt. Denk dan aan de karakteristieke pet van de overledene die op de kist ligt of een plechtigheid in de schaapskooi waar iemand zo graag kwam. Op de open dag zullen daarom tips en voorbeelden van diverse mogelijkheden te vinden zijn.

Op de open dag zijn er tevens verschillende demonstraties met bijvoorbeeld het vullen van een assieraad. Onze bloemist maakt een persoonlijk rouwstuk en licht toe hoe zij dit aanpakt. Zo krijgt elk onderdeel van de uitvaart een persoonlijk karakter.

Heeft u geen gelegenheid om te komen op 18 mei? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.