Over ons

Samen geven we het verhaal door

Familiebedrijf Rebel’s Begrafenisonderneming bestaat meer dan 200 jaar. Wij weten als geen ander dat iedere familie haar eigen verhaal heeft. Dat hebben wij ook. Ons familiebedrijf bestaat al acht generaties lang. Generatie op generatie geven we onze kennis door en verrijken we onszelf met nieuwe informatie en inzichten. We weten precies wat er mogelijk is op het gebied van een uitvaart. Daarbij geldt bovendien dat service en kwaliteit bij ons boven alles gaat.

Team van uitvaartbegeleiders Rebel uitvaart in de tuin van het Visnet

Onze uitvaartbegeleiders

Wij werken met een klein team van uitvaartbegeleiders: Mijndert, Monique, Jeanet, Leonie, Maureen en Daan. Betrokken en loyale mensen die u bijstaan in een moeilijke tijd. In een tijd van rouw is het prettig op iemand te kunnen vertrouwen die de zaken rondom de uitvaart regelt. Ons contact is intensief en persoonlijk. Wij ondersteunen daar waar mogelijk, denken mee, geven advies en bewaren de rust. Zodat we samen met u kunnen zorgen voor een eervol afscheid.

Wilt u meer weten over de personen in ons bedrijf? Lees dan verder op de pagina uitvaartbegeleiders.

Wij zijn lid van de landelijke branchevereniging van uitvaartondernemers BGNU, waardoor wij ook aangesloten zijn bij de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen. Wij kunnen uitvaarten verzorgen voor iedereen met een uitvaartverzekering. Ook dragen wij zorg voor de uitkering van de polissen zoals bijvoorbeeld een polis van Dela of Ardanta. Ons werkgebied omvat de volgende plaatsen met bijbehorend buitengebied: Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Bussum, Naarden, Almere, Zeewolde. Meerdere keren per jaar verzorgen wij ook buiten ons werkgebied uitvaarten op verzoek van families.