Rebel's Begrafenisonderneming Over RebelUitvaartkwaliteit sinds 1815

Rebel´s Begrafenisonderneming werd bijna 200 jaar geleden opgericht, in 1815 en behoort tot de oudste uitvaartondernemingen in Nederland.

In de bijna 200 jaar dat wij bestaan is het bedrijf uitgegroeid tot een uitvaartonderneming van hoge kwaliteit met als werkgebied de regio ´t Gooi en Almere. Betrokkenheid, persoonlijke begeleiding, aandacht voor individuele wensen en uitgebreide mogelijkheden staan voor ons centraal. Onze kwaliteit wordt ook gewaarborgd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg, wij behoren tot de eerste 30 uitvaartondernemingen van Nederland die dit keurmerk in ontvangst mochten nemen. Daarnaast hebben wij in 2012 de landelijke Klantgerichtheidsprijs gewonnen.

Daarnaast zijn wij lid van de landelijke branchevereniging van uitvaartondernemers BGNU waardoor wij ook aangesloten zijn bij de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen. Tevens zijn wij lid van de Requiem Coöperatie. Wij voeren uitvaarten uit voor alle verzekeringsmaatschappijen zoals bijvoorbeeld Aegon, Facultatieve Verzekeringen, Dela, Amev-Ardanta en Yarden.

De uitvaart wordt geheel vormgegeven volgens de persoonlijke wensen van de nabestaanden. We hechten er grote waarde aan u tot in alle details terzijde te staan op het moeilijke moment na een overlijden.

In dit gedeelte kunt u meer lezen over ons bedrijf, onze  unieke werkwijze en onze uitvaartbegeleiders, mocht u hierover vragen hebben dan horen wij dat graag van u.

Ons werkgebied omvat de volgende plaatsen met bijbehorend buitengebied: Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Bussum, Naarden, Almere, Zeewolde. Meerdere keren per jaar verzorgen wij ook buiten ons werkgebied uitvaarten op verzoek van families, wel moeten wij daarvoor soms iets hogere kosten rekenen in verband met de reistijd ed. Hierover kunnen wij u altijd vooraf informeren.