Rebel’s Begrafenisonderneming hoofdsponsor Matthäus Passion Huizen

Afgelopen weekend heeft Mijndert Rebel van Rebel’s Begrafenisonderneming een cheque van 5000 euro uitgereikt aan het bestuur van de Stichting Matthäus Passion Huizen. Hiermee is de Huizerse Uitvaartonderneming de officiële hoofdsponsor van de allereerste Matthäus Passion van Huizen. De uitvoering zal plaatsvinden op woensdagavond 23 maart in de Oude Kerk aan de Kerkstraat te Huizen.

De Huizer Christelijke Oratoriumvereniging (COV) Excelsior voert het werk uit samen met COV Gorkum. Beide koren hebben Bachs Passie de afgelopen jaren met veel succes in Gorinchem gezongen. Het geheel staat onder leiding van dirigent Toon de Graaf.

De stichting wil van de ‘Huizer’ Matthäus Passion een jaarlijks terugkerende traditie maken en daarin ook brede doelgroep aanspreken.

Naast achtergrondinformatie over de eerste uitvoering vindt u op de website van de Matthäus Passion Huizen ook een filmpje over de Oude Kerk in Huizen en een enthousiaste oproep van programmamaakster Maartje van Wegen om deze uitvoering vooral te gaan zien.

Rebel Uitvaart hoofdsponsor Matthäus Passion Huizen

 

De cheque uit handen van Mijndert Rebel werd namens de stichting in ontvangst genomen door voorzitter Jos Verdier en penningmeester Gerrit de Gooyer.