Rebel's Begrafenisonderneming Uw Uitvaart

Uw uitvaart

Voor het verwerken van het verlies kan het een grote steun zijn om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk vorm te geven. Daarom staan persoonlijke begeleiding en de uitgebreide mogelijkheden om de begrafenis of crematie geheel volgens de wensen van de overledene en de nabestaanden vorm te geven, bij ons hoog in het vaandel.

Of het nu gaat om het meehelpen bij het geven van de laatste verzorging, onregelmatige bezoektijden in het uitvaartcentrum, opbaren thuis, een bijzonder vervoermiddel, een speciale uitvaartdienst; wij bieden u daarvoor alle mogelijkheden.

Ondersteuning in de uitvaart

U heeft vanaf het eerste moment een aanspreekpunt die de gehele uitvaart met u zal bespreken, die tussentijds alle contacten met u zal onderhouden, bij alle bezoeken in het uitvaartcentrum aanwezig zal zijn, op de dag van de uitvaart de begeleiding op zich zal nemen en na de uitvaart alle zaken persoonlijk met u komt afhandelen en u ondersteunt in de praktische zaken na een overlijden.

U kunt alles uit handen geven aan de uitvaartbegeleider of juist samen alles organiseren. Daarnaast kan de uitvaartbegeleider u op allerlei wijze ondersteunen, voor, tijdens en na de uitvaart. Wij adviseren u onafhankelijk in alles wat bij een uitvaart komt kijken en zijn open en transparant over de kosten en werkwijze.

U kunt bij ons al uw wensen voor een uitvaart en de kosten daarvan ook vooraf vrijblijvend bespreken. Voor algemene informatie over onze tarieven kunt u met onze Uitvaartcalculator zich een beeld vormen van de kosten. In een persoonlijk gesprek kunnen wij een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Contact opnemen voor gratis offerte