Uitvaart in Almere: voor een persoonlijk afscheid naar wens

Iedere uitvaart is een persoonlijke aangelegenheid. Uw wensen en die van uw overleden dierbare staan bij ons centraal. Al sinds 1815 denken wij met u mee bij het organiseren van de uitvaart. Zodat u in alle rust stilstaat bij het moment om afscheid te nemen. Heeft u hulp nodig bij de uitvaart in Almere of omgeving? Laat alles van ‘A tot Z’ regelen van de locatie tot de bloemen en ceremonie. Altijd ingevuld in samenspraak en naar uw eigen wensen.

Accommodatie en uitvaartcentrum in Almere

In Almere en de nabije omgeving zijn er verschillende mooie uitvaartcentra voor het opbaren van uw dierbare en de begrafenis of crematie. Samen met onze uitvaartleider kiest u de meest geschikte locatie uit voor de accommodatie van de uitvaart. Zo zijn er in de omgeving van Almere drie uitstekende locaties om uit te kiezen aan de Kruidenweg in Almere-Stad, aan de Oostranddreef in Almere-Haven en tenslotte ons Afscheidshuys Almere aan de Binderij 2 in Almere. Daarnaast is er ook nog onze eigen uitvaartcentrum in Huizen om uit te kiezen.

Complete aankleding van de uitvaart

Naast het organiseren van de uitvaart, kunt u bij ons ook terecht voor de aankleding van de uitvaart. Via onze uitvaartwinkel heeft u keuze uit diverse grafkisten en is er bovendien de mogelijkheid om een unieke kist samen te laten stellen. Ook voor urnen, as sieraden bij crematies hebben wij een ruim aanbod. Onze uitvaartbegeleider helpt u bij de keuze die past bij uw dierbare.

Zelfs het uitvaartvervoer is compleet af te stemmen naar eigen wens. Zo is er bijvoorbeeld de standaard rouwwagen, maar ook de optie om te kiezen voor de uitvaart bus waarbij u met een kleine groep mensen mee kunt, of een bijzondere uitvaarkoets met paarden en koetsier. Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het plannen van de uitvaart in Almere.

Neem contact op met ons via onderstaand formulier of bereik ons telefonisch op 035 – 540 21 13.

[ninja_form id=11]