Uitvaartverzekering Almere

Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering bij een verzekeraar in Almere? Rebel’s Begrafenisonderneming kan u adviseren omtrent de hoogte van een uitvaartverzekering voor personen van 0 tot 105 jaar. Bij een uitvaart wordt de financiële kant niet altijd even goed op voorbereid, waardoor het best mogelijk kan zijn dat een overledene onvoldoende verzekerd is. Naast het overlijden van hun dierbare, kan dit voor de nabestaanden een extra grote schrok opleveren. Wij willen dit voor u voorkomen door u op het gebied van uitvaartverzekeringen uitgebreid te adviseren.

Uitvaartverzekering bij Rebel’s Begrafenisonderneming

Wij kunnen u onder huidige regelgeving zelf geen uitvaartverzekering meer aanbieden. Echter wij kunnen wel uw wensen in kaart brengen en u aangeven waar u een uitvaartverzekering kan afsluiten die exact bij uw wensen aansluit.

De kwaliteit van onze uitvaartdiensten wordt gewaarborgd door de Stichting Keurmerk uitvaartzorg. Wij zijn één van de eerste 30 uitvaartondernemingen in Nederland die dit keurmerk in ontvangst mochten nemen.

Bent u woonachtig in Almere en wilt u liever een persoonlijk gesprek met ons aangaan voor gedegen advies? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via onze contactpagina of telefonisch via 036-540 21 13. Of kom eens vrijblijvend langs in onze Uitvaartwinkel aan de Binderij 2 in Almere.