Uitvaartverzorger regio Almere, Almere-Stad en Almere-Haven

Wanneer u een begrafenis of crematie moet regelen zoekt u een uitvaartverzorger die uw persoonlijke wensen voorop stelt. Dat is precies waar Rebel’s Begrafenisonderneming in Almere en omgeving voor staat. Wij zijn een uitvaartverzorger die naar uw verhaal luistert en openstaat voor een persoonlijke uitvaart van grote kwaliteit. Niet voor niets ontvingen wij met onze bijna 200 jaar ervaring het Keurmerk Uitvaartzorg.

Wij vinden het als uitvaartverzorger belangrijk om in een moeilijke tijd van afscheid nemen u bij te staan. Dit doen wij door veel aandacht te schenken aan individuele wensen. Onze medewerkers zijn er voor u wanneer het gaat om zaken als het regelen van een bijzondere uitvaartdienst, de opbaring thuis of in het uitvaartcentrum en alles hier om heen.

Een uitvaartverzorger die er is voor u

Afscheid nemen kan in alle rust in ons Afscheidshuys in Almere of in ons uitvaartcentrum in Huizen. In deze sfeervolle gebouwen heeft u bovendien de beschikking over een familiekamer die naar alle gemakken is ingericht. De ruimte biedt 24 uur per dag toegang voor nabestaanden. Er zijn praktische faciliteiten aanwezig waaronder een privé ingang en opbaarzaal, toiletten en een keuken. Tevens kunnen wij opbaringen verzorgen in alle uitvaartcentra in Almere en verzorgen wij thuisopbaringen.Afscheidshuys Almere van uitvaartverzorger Rebel

Omdat wij het als uitvaartverzorger belangrijk vinden dat een begrafenis of crematie naar eigen wens kan verlopen, bieden wij een grote keuze bij de aankleding hiervan. Er zijn verschillende soorten kisten voor de uitvaart mogelijk, van standaard modellen tot een bijzondere kist naar eigen ontwerp. Maar ook  standaard of bijzondere urnen en sieraden waar de as in kan worden verwerkt bestaan tot de mogelijkheid.

Wanneer u op zoek bent naar bijzonder vervoer staat Rebel’s uitvaartverzorger open voor uw specifieke wensen. Naast een klassieke rouwwagen heeft u bij ons de keuze uit opties als een rouwboot, waar u samen met de nabestaanden en de kist met de overledene een laatste tocht kunt maken. Voor een mooie statige laatste tocht kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een Roll-Royce rouwstoet. Rebel’s uitvaartverzorger adviseert u graag hierover.

Omdat wij openstaan voor al uw vragen omtrent de uitvaart, nodigen wij u graag uit voor een gesprek met onze uitvaartverzorger. Neem gerust contact met ons op via nummer: 036-540 21 13. Of kom eens vrijblijvend langs in onze Uitvaartwinkel aan de Binderij 2 in Almere.