Een kosteloze uitvaart offerte aanvragen

Voor veel mensen is het onduidelijk wat een uitvaart (ongeveer) kost. Op verjaardagen vertelt men de meest uiteenlopende schattingen is , maar een juiste inschatting zit daar vaak niet bij. Toch kan het verstandig zijn om op voorhand een offerte aan te vragen voor een uitvaart. Niet alleen om de exacte kosten te weten te komen, maar ook om eens goed na te denken wat uw wensen nu echt zijn voor uw begrafenis of crematie. Op deze pagina leest u meer over mogelijkheden om meer informatie of een offerte van ons te ontvangen over de kosten van een uitvaart.

Mogelijkheden voor een uitvaart offerte

Om duidelijkheid te verschaffen op voorhand over de kosten van een uitvaart willen wij u op een aantal manieren behulpzaam zijn. U kunt voor een globale inschatting van de kosten van een uitvaart naar uw wensen terecht bij de Uitvaartcalculator op onze website.

Heeft u behoefte aan meer informatie, een echte offerte of begroting ontvangen dan kan dat uiteraard ook. Om uw wensen goed in kaart te brengen is een afspraak met een van onze uitvaartbegeleiders aan te raden. In een kosteloos en vrijblijvend gesprek kunnen wij u uitgebreid informeren en u voorlichten over de mogelijkheden en kosten van een begrafenis of crematie volgens uw wensen. Of dat nu juist heel sober en eenvoudig moet zijn of uitgebreider.

Ook kunt u ons een e-mail sturen met daarin uw wensen zodat wij u een begroting kunnen toezenden. U kunt dan op korte termijn van ons de informatie tegemoet zien. Indien u ons een bericht stuurt dan vernemen wij ook graag in welke regio/plaats de begrafenis of crematie dient plaats te vinden. De verschillen per plaats kunnen namelijk groot zijn.

Voor al deze mogelijkheden geldt dat wij streven naar een open en transparante manier van communiceren over de kosten van een uitvaart, vragen naar wat een uitvaart kost is dan ook geheel geen lastige vraag voor ons. Neemt u gerust contact met ons op.