Begrafenis in Almere, Almere-Stad of Almere-Haven

Een begrafenis is niet iets waar iedereen graag stil bij staat. Toch kan het moment dat u dit moet doen totaal onverwachts aanbreken. Wij staan u bij vanaf dat moment tot het laatste moment van de begrafenis. Ook na de begrafenis komen wij nog bij u langs voor een nagesprek en kan u een beroep op onze ondersteuning doen.

U heeft wellicht al een locatie voor de begrafenis in gedachten. Doordat wij begrafenissen verzorgen in meerdere regio’s, hebben wij specifieke kennis van elke begraafplaats in de regio. Zo kunnen wij u en uw familie uitgebreid adviseren over een eventuele begrafenis in Almere-Stad, Almere-Haven of daarbuiten.

De locaties voor een begrafenis in Almere

U heeft twee mogelijkheden voor het organiseren van een begrafenis in Almere. In Almere-Haven ligt een begraafplaats aan de Oosterdreef. Op deze locatie bevindt zich naast de rustig gelegen begraafplaats, ook een aula en uitvaartcentrum met opbaarruimtes en een koffiekamer.  In Almere-Stad vindt u aan de Kruidenweg ook een mooie locatie voor een begrafenis. Ook op deze locatie is er een aula aanwezig, dat gedeeld wordt met het crematorium. Tevens is hier ook een uitvaartcentrum met 24-uurs kamers aanwezig.

Alle informatie over de begraafplaatsen in Almere vindt u via deze knop:

Begraafplaats Almere

begraafplaats almere stad Kruidenweg
Begraafplaats Almere Stad

De tarieven van een begrafenis in Almere kunt u vinden op de pagina Tarieven Begraafplaats.

Kwaliteit van onze begrafenisdiensten

Wij doen er alles aan om de begrafenis naar wenst te laten verlopen, voor zowel de overledene als de nabestaanden. De kwaliteit van onze begrafenisdiensten wordt ook gewaarborgd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Wij behoren tot de eerste uitvaartondernemingen die dit keurmerk in ontvangst mocht nemen. Daarnaast waarderen onze klanten onze diensten met gemiddeld een 9,1.

Mocht u nu al vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, via 036-540 21 13 of komt u gerust eens langs in onze uitvaartwinkel aan de Binderij 2 in Almere.

[ninja_form id=11]