Begrafenis in Blaricum

Wij staan u bij vanaf het eerste tot het laatste moment van de begrafenis. Ook na de begrafenis komt onze medewerker langs voor een nagesprek.

Wellicht heeft de overledene al een begrafenislocatie in gedachten. Doordat wij begrafenissen verzorgen in meerdere regio’s, hebben wij specifieke kennis van elke begraafplaats in de regio. Zo kunnen wij u en uw familie uitgebreid adviseren over een eventuele begrafenis in Blaricum of in een andere plaats in de omgeving. Heeft u vragen over begraven in Blaricum neemt u dan gerust contact met ons op of vul het formulier onderaan deze pagina in, dan nemen wij contact met u op.

Begrafenis in Blaricum

Wanneer de overleden in Blaricum begraven wil worden, dan zijn kan er een keuze gemaakt worden uit drie begraafplaatsen. Namelijk de Algemene Begraafplaats, RK begraafplaats st Vitus en de Hervormde begraafplaats. De tarieven van begraafplaatsen vindt u op onze speciale pagina: Tarieven begraafplaats.

Begraafplaats de Woensberg Blaricum
Begraafplaats de Woensberg

Begraafplaats De Woensberg in Blaricum

Aan de Woensbergweg ligt de Algemene Begraafplaats, die bij de inwoners ook wel bekend staat als De Woensberg. Dit is ook de grootste begraafplaats in Blaricum. Op deze locatie is er een kleine aula beschikbaar die ruimte biedt voor maximaal 40 personen voor uitvaartdiensten. Op dit moment is het alleen toegestaan voor inwoners (of personen die in de laatste 25 jaar minimaal 5 jaar inwoner zijn geweest) van de Gemeente Blaricum om zich te laten begraven op De Woensberg.

Naast verschillende soorten graven is er ook ruimte voor urnengraven gereserveerd en is er een strooiveld voor asbestemming.

blaricum rk st vitus begraafplaats begrafenis
RK st Vitus begraafplaats Blaricum
Begraafplaats Blaricum dorpskerk
Begraafplaats Dorpskerk Blaricum
Begrafenis Blaricum begraafplaats de woensberg
Begraafplaats de Woensberg

 

 

 

 

 

RK begraafplaats St. Vitus te Blaricum

De Rooms-katholieke begraafplaats bij de Vituskerk aan de Kerkstraat in Blaricum is uitsluitend bedoeld voor de leden van de parochie.

Hervormde Begraafplaats Blaricum

Aan de Torenlaan 16 bevindt zich de Dorpskerk. Bij de kerk bevindt zich ook een kerkhof voor lidmaten van de kerk. De begraafplaats stamt uit 1850 ongeveer en heeft nog voldoende ruimte om te begraven voor de komende jaren. Dit kan in een nieuw of bestaand graf.

Mocht u vragen hebben over een begrafenis of een van de begraafplaatsen, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via 035-525 30 67.

[ninja_form id=11]