Het crematorium in Almere-Stad

U bent verplicht om in een crematorium de crematie van een overledene te laten plaatsvinden. U heeft de keuze uit alle crematoria in heel Nederland, ongeacht de woonplaats van de overledene.

Heeft u uw keuze laten vallen op het crematorium in Almere-Stad? Dan staan wij voor u klaar. Samen met onze uitvaartleider kunt u de mogelijkheden in het crematorium bespreken en bezoeken, om te kijken of het crematorium voldoet aan uw persoonlijke wensen.  Wij helpen u met de voorbereidingen van de crematie en plechtigheid, zodat u en uw nabestaanden op een draaglijke manier afscheid kunnen nemen van de overledene.

In welke crematorium laat u de crematie plaatsvinden?

De aula van crematorium Almere aan de Kruidenweg in Almere Stad.
Aula van het crematorium in Almere-Stad

In Almere-Stad kunt u gebruik maken van het crematorium, gelegen aan de Kruidenweg in Almere. Het crematorium beschikt over een aula met meer dan 120 zitplaatsen, koffiekamers en opbaarruimtes. De aula biedt voldoende ruimte om de nabestaanden te ontvangen en een kopje koffie, thee of iets geheel anders te serveren. U kunt met onze uitvaartleider afspreken om voorafgaande de plechtigheid afscheid te nemen van de overledene, zodat de nabestaanden nogmaals afscheid kunnen nemen voordat de crematie plaatsvindt.

Meer weten over het crematorium in Almere-Stad

Klik op de bovenstaande button voor meer informatie over het crematorium in Almere-Stad of  neem contact met ons op via onze contactpagina. Of kom eens vrijblijvend langs in onze Uitvaartwinkel aan de Binderij 2 in Almere.