Crematorium in Hilversum, Bussum, Naarden

Wanneer een overledene heeft besloten om gecremeerd te worden, dan dient dit (wettelijk verplicht) in een crematorium te gebeuren. Er is een crematorium in Hilversum, maar niet in Bussum en Naarden zelf. Maar in de regio Hilversum zijn verschillende crematoria beschikbaar waar de crematie kan plaatsvinden. Wij beschikken over alle informatie over de crematoria in deze regio. Wanneer u nog geen keuze voor een crematorium heeft gemaakt, dan kunnen wij u hierin begeleiden door al uw vragen te beantwoorden en samen met u een crematorium uitkiezen die voldoet aan uw persoonlijke wensen. Onze uitvaartbegeleiders kunnen u ook vertellen wat cremeren in Hilversum kost. Meer informatie over de kosten van cremeren vindt u op onze pagina: Wat kost een uitvaart?

Wij begeleiden u bij het kiezen van een crematorium

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke begeleiding wanneer de familie van de overledene nog geen crematorium heeft uitgekozen. Het kan namelijk best zo zijn dat de crematorium die u in gedachten heeft, niet aan uw persoonlijke wensen kan voldoen. Wij nodigen u daarom graag uit voor een persoonlijk gesprek met onze uitvaartleider, die al uw vragen kan beantwoorden en u kan voorzien van uitgebreid advies. Ook kunnen wij u goed adviseren over crematoria buiten de regio van Hilversum, Bussum en Naarden.

Wij bieden niet alleen ruimte voor uw ideeën, maar ook voor uw religie.

Hieronder vindt u de dichtstbijzijnde crematoria waar een crematie in Hilversum kan plaatsvinden. Dit echter geen volledige lijst, u vindt alle crematoria in de regio op de pagina crematorium. De verschillende tarieven van de crematoria vindt u op de pagina: Tarieven crematoria.

Crematorium HilversumBegraafplaats Hilversum Zuiderhof

Eind juli 2016 is het crematorium Hilversum in gebruik genomen. Het crematorium bevindt zich op begraafplaats Zuiderhof aan de Kolhornseweg in Hilversum. Het crematorium deelt de aula en de nieuwe koffiekamer met de begraafplaats. Het aulagebouw is ontworpen door Dudok en de nieuwe gebouwen zijn in Dudokstijl aangelegd. De koffiekamer biedt uitzicht over de Hoorneboegse heide. In de aula is een geluidsinstallatie aanwezig en de mogelijkheid voor het afspelen van beeldpresentaties. In de aula zijn 100 zitplaatsen en 150 staanplaatsen. De nieuwe koffiekamer biedt ruimte aan 70 personen. Om van de aula naar de koffiekamer te gaan moet een stukje (grotendeels overdekt) buiten gelopen worden.

Crematorium Den en Rust in Bilthoven De aula van crematorium Den en Rust in Bilthoven voor een crematie

Voor een crematie in Hilversum, Bussum of Naarden is het in de Bilthovense bossen gelegen crematorium Den en Rust aan de Frans Halslaan 27 te Bilthoven het meest dichtbij. De aula biedt plaats aan ongeveer 100 personen en is beroemd vanwege het zicht vanuit de aula. U kijkt daar uit over een prachtig bospad. Het crematorium beschikt over 2 verschillende koffiekamers. Tevens kunnen er ook begrafenissen plaatsvinden op deze locatie.

Crematorium Laren

Sinds begin 2019 is er een nieuw crematorium in het Gooi gevestigd, crematorium Laren. De naam verwijst naar de plaats Laren, maar ligt voor het gevoel eerder in Hilversum bij Anna’s Hoeve op de weg tussen Baarn en Hilversum tegen de A27 aan. Het gebouw heeft een imposante hal, een mooi aula die geschikt is voor kleine en grote groepen en heeft meerdere ontvangkamers voor condoleren na afloop. Het geheel voldoet volledig aan de eisen van deze tijd en biedt uitgebreide mogelijkheden. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Crematorium Rusthof in Amersfoort

Het crematorium Amersfoort ligt aan de Dodeweg 31 te Leusden heeft meerdere zalen. Er is een zeer ruime aula waar ruim 160 personen kunnen zitten en in totaal minimaal 300 personen de plechtigheid kunnen bijwonen. Daarnaast is er ook nog het oorspronkelijke aulagebouw van de begraafplaats die gebruikt kan worden voor plechtigheden. Deze aula biedt plaats aan ongeveer 80 personen.

Ook beschikt het crematorium over een kleine familie aula tot 25 personen voor intieme plechtigheden. Naast deze mogelijkheden zijn er verschillende ruimtes voor condoleances en kunnen er overledenen worden opgebaard in het uitvaartcentrum.

Crematorium Daelwijck Utrecht

In Utrecht-Noord aan de Floridadreef bevindt zich crematorium Daelwijck, dit crematorium beschikt over 2 aula’s met 60 en 160 zitplaatsen en meerdere koffiekamers.

Kwaliteit van onze crematiediensten

Wij doen er alles aan om de crematie naar wens te laten verlopen, voor zowel de overledene als de nabestaanden. De kwaliteit van onze uitvaartdiensten wordt ook gewaarborgd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. In Nederland zijn wij een van de eerste uitvaartondernemingen die dit keurmerk in ontvangst mocht nemen. Onze klanten waarderen onze service gemiddeld met een 9,1.

Mocht u nu al een afspraak met ons willen maken, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via 035-525 30 67.

[ninja_form id=11]