Crematie in Hilversum, Bussum of Naarden

Wanneer de overleden kiest voor een crematie of verassing, dan dient er van tevoren meerdere keuzes gemaakt te worden, waaronder de keuze voor de plaats  waar de crematie plaats zal vinden. Wij kunnen u alles vertellen over wat u moet weten over het crematieproces. Zo hebben wij specifieke kennis over de locaties in de regio Hilversum, Bussum en Naarden waar de overledene gecremeerd kan worden.

Gecremeerd worden in de regio Hilversum, Bussum of Naarden

Omdat wij beschikken over specifieke kennis van de crematieplaatsen in deze regio, kunnen wij de familie van de overledene uitgebreid adviseren over de crematoria die zij in gedachten hebben. Er moet immers een aantal belangrijke keuzes gemaakt worden voor de crematie, zoals het bepalen van wat er met de as van de overledene gebeurt. Wordt dit uitgestrooid, en op welke plaats? Of bewaart u de as in een urn? Onze uitvaartleider kan u begeleiden in deze keuzes en denkt graag met u mee. Wij kunnen u ook informeren over de kosten van een crematie in Hilversum, Bussum of Naarden.

Op dit moment is het crematorium in Hilversum het enige crematorium in het Gooi, het crematorium bevindt zich bij begraafplaats Zuiderhof.

Hieronder vindt u de dichtstbijzijnde crematoria waar een crematie in Hilversum, Bussum of Naarden wel kan plaatsvinden. Dit echter geen volledige lijst, u vindt alle crematoria in de regio op de pagina crematorium. De verschillende tarieven van de crematoria vindt u op de pagina: Tarieven crematoria.

Crematorium HilversumBegraafplaats Hilversum Zuiderhof

Eind juli 2016 is het crematorium Hilversum in gebruik genomen. Het crematorium bevindt zich op begraafplaats Zuiderhof aan de Kolhornseweg in Hilversum. Het crematorium deelt de aula en de nieuwe koffiekamer met de begraafplaats. Het aulagebouw is ontworpen door Dudok en de nieuwe gebouwen zijn in Dudokstijl aangelegd. De koffiekamer biedt uitzicht over de Hoorneboegse heide. In de aula is een geluidsinstallatie aanwezig en de mogelijkheid voor het afspelen van beeldpresentaties. In de aula zijn 100 zitplaatsen en 150 staanplaatsen. De nieuwe koffiekamer biedt ruimte aan 70 personen. Om van de aula naar de koffiekamer te gaan moet een stukje (grotendeels overdekt) buiten gelopen worden.

Crematorium Den en Rust in Bilthoven De aula van crematorium Den en Rust in Bilthoven voor een crematie

Voor een crematie in Hilversum, Bussum of Naarden is het in de Bilthovense bossen gelegen crematorium Den en Rust aan de Frans Halslaan 27 te Bilthoven het meest dichtbij. De aula biedt plaats aan ongeveer 100 personen en is beroemd vanwege het zicht vanuit de aula. U kijkt daar uit over een prachtig bospad. Het crematorium beschikt over 2 verschillende koffiekamers. Tevens kunnen er ook begrafenissen plaatsvinden op deze locatie.

Crematorium Rusthof in Amersfoort

Het crematorium Amersfoort ligt aan de Dodeweg 31 te Leusden heeft meerdere zalen. Er is een zeer ruime aula waar ruim 160 personen kunnen zitten en in totaal minimaal 300 personen de plechtigheid kunnen bijwonen. Daarnaast is er ook nog het oorspronkelijke aulagebouw van de begraafplaats die gebruikt kan worden voor plechtigheden. Deze aula biedt plaats aan ongeveer 80 personen.

Ook beschikt het crematorium over een kleine familie aula tot 25 personen voor intieme plechtigheden. Naast deze mogelijkheden zijn er verschillende ruimtes voor condoleances en kunnen er overledenen worden opgebaard in het uitvaartcentrum.

 Crematorium Daelwijck Utrecht

In Utrecht-Noord aan de Floridadreef bevindt zich crematorium Daelwijck, dit crematorium beschikt over 2 aula’s met 60 en 160 zitplaatsen en meerdere koffiekamers.

Rebel’s Begrafenisonderneming staat voor kwaliteit

Als uitvaartonderneming bestaan wij ruim 200 jaar. Of het nu gaat om een begrafenis of een crematie, wij besteden altijd onze volledige aandacht aan onze uitvaarten. Zo staan de individuele wensen voor de crematie van de overledene en diens familie altijd centraal en bieden wij persoonlijke begeleiding. De kwaliteit van onze diensten wordt ook gewaarborgd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg, van wie wij het keurmerk als een van de eerste uitvaartondernemingen in ontvangst mochten nemen. Daarnaast waarderen onze klanten onze dienstverlening met gemiddeld een 9,1.

Mocht u nog verdere vragen hebben of wilt u graag een persoonlijk (vrijblijvend) gesprek met onze uitvaartleider inplannen, neem dan contact met ons op.

[ninja_form id=11]