In liefde gedenken.

Op donderdag 15 februari, vlak na Valentijnsdag kunt u een verlichte avondwandeling maken over de Nieuwe Algemene Begraafplaats, Naarderstraat 68 in Huizen. Op deze dag staan we stil bij de liefde die we juist op deze dag zo kunnen missen. Om die liefde te gedenken wordt dit jaar de vierde lichtjesavond georganiseerd in Huizen. Een avond waarop u uw dierbare kunt herinneren, ongeacht waar deze begraven, gecremeerd is of vermist is.

Langs de wandelroute kunt u op uw eigen wijze stilstaan bij sfeervol geplaatste lichtjes, luisteren naar muziek en zang, u kunt gedichten beluisteren en is er een stilteplek.

In en rondom de aula is er gelegenheid elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee of warme chocolademelk.

Voor de kinderen is er gelegenheid te knutselen.

De route kunt u bewandelen van 19.00 tot 20.30 uur. Tot 21.00 uur is de begraafplaats open.

Favoriete muziek doorgeven

Tijdens “in liefde gedenken” zal er op de begraafplaats muziek klinken. Daar kunt u zelf ook een bijdrage aan leveren door de muziek aan onderstaande Spotify lijst toe te voegen die u herinnert aan uw dierbare of muziek die u troost geeft.
Momenteel ondervinden veel mensen moeite met het toevoegen van hun muziek, u mag de muziek ook aan ons e-mailen of via een reactie hieronder achterlaten dan voegen wij de muziek toe.

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via 035-52 530 67 of stuurt u ons een e-mail via info@rebel-uitvaart.nl. Mocht u een graf hebben op de begraafplaats aan de Naarderstraat dan kunt u natuurlijk op deze avond ook zelf het graf extra verlichten.

Impressie eerdere herdenkingsavonden

Lichtjesavond 2024, Naarderstraat 68, Huizen Voor vragen kunt u contact opnemen met Rebel’s Begrafenisonderneming, 035-5253067 of via ons contactformulier.