Opening webwinkel.

Steeds vaker worden allerlei producten via internet gekocht, maar een uitvaartwinkel op het internet ligt iets minder voor de hand. Opening uitvaart webshop Rebel's begrafenisondernemingToch opent Rebel’s Begrafenisonderneming vandaag met een symbolische druk op de knop de deuren van haar online winkel. Directeur Mijndert Rebel vertelt waarom: “Er zijn wel meer webshops met uitvaartproducten zoals urnen en assieraden, maar ik mis daarin vooral de service die wij al ruim 200 jaar gewend zijn te bieden aan klanten in onze fysieke locaties. Bijvoorbeeld het kosteloos vullen van een urn of sieraad in plaats van dat zelf te moeten doen.

Een andere trend is dat steeds meer mensen de uitvaart zelf willen organiseren. Daarom bieden wij zo veel mogelijk facetten van een uitvaart ook online aan, zonder dat men een compleet pakket aan diensten hoeft af te nemen. Zo kan in de webshop een rouwauto gehuurd worden voor de uitvaart of een koeling voor de opbaring. Je kan er ook terecht voor een kist of lijkwade. Maar bij alles wat via de webshop door ons geleverd wordt staan kwaliteit en service voorop.”

In de uitvaartwinkel in Almere van Rebel’s Begrafenisonderneming kunnen klanten veel van de aangeboden producten ook ‘live’ bekijken. De collectie van ruim 1700 producten bevat ook veel unieke artikelen die nergens anders in Nederland te koop worden aangeboden. De collectie zal met de komst van de uitvaart webshop de komende maanden verder worden uitgebreid.

Kortingsactie

Om de opening van de webshop te vieren is er een aantrekkelijke kortingsactie gestart. De hele maand juli krijgen alle klanten 10% korting. Hiervoor kan men de kortingscode uitvaartwinkel gebruiken.

U vindt de webwinkel hier: www.rebel-uitvaart.nl/uitvaart-webshop