Voor altijd afscheid nemen doe je maar één keer. Weet u wat u precies wilt?Vaak zijn er rondom een afscheid tal van vragen. Wat moet er allemaal worden geregeld? Wat voor soort uitvaart wordt het? Hoe zit het met de kosten? Rebel’s Uitvaartverzorging helpt u bij het regelen van een uitvaart in Huizen. Samen met u zorgen we voor een respectvol afscheid en bereiden we stap voor stap de uitvaart voor. Waarbij in alle rust ook ruimte is voor emoties.

Voor meer informatie over een begrafenis of crematie in Huizen en omgeving kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze uitvaartverzorgers staan u graag terzijde.

Ons uitvaartcentrum in Huizen

Ons sfeervolle uitvaartcentrum is gevestigd in een voormalige kerkgebouw, het Visnet. Het karakteristieke pand is gebouwd in de jaren ‘50. Het ademt een historische sfeer, maar voldoet aan de moderne eisen. Zo is er airconditioning, een invalidentoilet en een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Het ligt vlakbij het oude centrum van Huizen en is vanuit alle richtingen makkelijk bereikbaar. Een bushalte vindt u bijna direct voor de deur en er is voldoende parkeergelegenheid.

Sfeervol en veelzijdig

Ons uitvaartcentrum is een sfeervolle plaats, waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van een dierbare. Dankzij de veelzijdige inrichting heeft u alle mogelijkheden voor het opbaren van uw dierbare. Speciaal daarvoor hebben wij een opbaar- en familiekamer. Als u wilt, krijgt u een eigen sleutel waarmee u altijd toegang heeft tot de familiekamer met uw dierbare. Er zijn verschillende faciliteiten, zoals een toilet, keuken met koffiezetapparaat, koelkast en vaatwasser en ruime zitplaats voor degene die afscheid willen nemen of die juist liever iets meer afstand bewaren.

Als u wilt, kunt u de uitvaartplechtigheid laten plaatsvinden bij ons in het uitvaartcentrum. De ruimtes zijn geschikt voor plechtigheden tot ruim 250 gasten en koffietafels tot 250 personen. Hieronder geven wij u met enkele foto’s een impressie van ons uitvaartcentrum. Natuurlijk kunt u ook altijd even een kijkje komen nemen. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Wilt u in een andere plaats dan Huizen de opbaring laten plaatsvinden? Wij hebben in Almere ook nog een eigen Afscheidshuys en tevens kunnen wij bij elk ander gewenst uitvaartcentrum een opbaring voor u verzorgen.