Een uitvaart in Huizen

Voor altijd afscheid nemen doe je maar één keer. Weet u wat u precies wilt? Vaak zijn er rondom een afscheid tal van vragen. Wat moet er allemaal worden geregeld? Wat voor soort uitvaart wordt het? Hoe zit het met de kosten? Rebel’s Begrafenisonderneming helpt u bij het regelen van een uitvaart in Huizen. Samen met u zorgen we voor een respectvol afscheid en bereiden we stap voor stap de uitvaart voor. Waarbij in alle rust ook ruimte is voor emoties.

Het sfeervolle uitvaartcentrum van Rebel’s uitvaartverzorging, aan de Ruyterstraat 7 in Huizen, biedt nabestaanden een plek om in alle rust afscheid te nemen. Het gebouw beschikt over speciale een familiekamer waar faciliteiten aanwezig zijn als een eigen ingang en opbaarruimte, toiletvoorziening, een eigen keukentje Deze ruimte is 24 uur per dag toegankelijk met eigen sleutel. Daarnaast biedt het uitvaartcentrum gelegenheid voor de uitvaartplechtigheid en een koffietafel of condoleance.

Begrafenis in Huizen

Wij verzorgen voor u alles rondom een begrafenis in Huizen. Er zijn 2 begraafplaatsen in Huizen, de Nieuwe Algemene Begraafplaats aan de Naarderstraat 68 en de Oude Algemene Begraafplaats aan het Prins Bernhardplein in Huizen. Beide begraafplaatsen hebben familiegraven, algemene graven en op de Nieuwe begraafplaats is ook een Rooms Katholiek gedeelte. Er zijn geen aula of andere faciliteiten op de begraafplaatsen. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van ons uitvaartcentrum aan de Ceintuurbaan of een andere geschikte locatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van een begrafenis in Huizen neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. De filmpjes hieronder geven een kleine sfeerimpressie van de begraafplaatsen in Huizen.

Crematie in Huizen

Wij verzorgen een crematie in Huizen hoewel onze naam misschien anders doet vermoeden. Echter toen het bedrijf ruim 200 jaar geleden werd opgericht waren crematies in Nederland nog niet toegestaan, dat mag pas sinds het begin van de 20ste eeuw, onze bedrijfsnaam is echter altijd hetzelfde gebleven. In Huizen zelf is geen crematorium, hiervoor gaan wij naar een crematorium in de omgeving die bij uw wensen past. Bijvoorbeeld Crematorium Laren, crematorium Hilversum, crematorium Den en Rust in Bilthoven, crematorium Rusthof in Amersfoort, crematorium Almere of crematorium de Nieuwe Ooster in Amsterdam. Elk crematorium heeft zijn eigen sfeer en mogelijkheden, wij adviseren u graag bij de juiste keuze.

Daarnaast hoeft u de bijeenkomst of condoleance niet in een crematorium te laten plaatsvinden, dit kan op elke gewenst locatie. Hiermee is er veel meer keuze om een passende sfeer te vinden voor de uitvaart. De crematie zelf kan dan in kleine kring plaatsvinden. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Bijzondere uitvaartverzorging

U kunt bij ons terecht voor een persoonlijke aankleding van de uitvaart in Huizen en omgeving. Zo bieden wij een grote keuze uit standaard kisten, maar ook de mogelijkheid om een unieke kist naar eigen wens samen te stellen. Datzelfde geldt voor urnen en assieraden, wanneer u kiest voor een crematie. Onze uitvaartleider kan u ook uitgebreid adviseren bij de keuze van een grafmonument. Wij hebben in Almere ook een speciale uitvaartwinkel waar u terecht kunt voor allerlei producten rondom een uitvaart.

Naast de keuze voor een standaard rouwauto biedt Rebel’s uitvaartverzorging ook veel verschillende vervoeralternatieven. Een voorbeeld is de uitvaartbus, waarbij u met een kleine groep mensen samen met de kist vervoerd word. Er is ook beschikking over een bijzondere uitvaartkoets, bespannen met paarden en met een koetsier. Voor meer alternatieven en persoonlijke wensen staan wij uiteraard voor u klaar.