Zalencentrum het Visnet Huizen.

Per 1 februari 2022 hebben wij het beheer overgenomen van het Visnet aan de Ruyterstraat 7 in Huizen. Halverwege 2023 hebben wij de grootschalige verbouwing afgerond en is in een deel van het gebouw ons uitvaartcentrum gevestigd.

Het uitvaartcentrum bevindt zich in een afgesloten deel van het gebouw met eigen toegang. Een deel van de zalen in het gebouw zullen regelmatig gebruikt worden voor uitvaartdiensten en condoleances, maar ook de kerk zal er op zondag haar diensten weer houden. Naast deze activiteiten zal er ook ruimte zijn voor verhuur van enkele zalen voor overige doeleinden. Zoals bijvoorbeeld een receptie, jubileum of informatiebijeenkomst.

Het zalencentrum beschikt over verschillende zalen. Geschikt voor groepen van 6-250 personen. Ook kunnen wij de catering van eenvoudig tot uitgebreid voor u verzorgen.

De voornaamste zalen zijn de Bloesemzaal en de Tuinzaal. De Bloesemzaal is in delen te gebruiken en is bijzonder geschikt voor bijeenkomsten, trainingen of recepties voor grote groepen. De Tuinzaal, gelegen aan de tuin die ook gebruikt kan worden voor bijeenkomsten, is geschikt voor informeel samenzijn of trainingen.

Neemt u voor vragen of reserveringen gerust contact met ons op via visnet@rebel-uitvaart.nl of 035-5253067.

Overige gebruikers in het Visnet

Alle oude gebruikers die gevestigd waren in het Visnet zijn ondertussen verhuisd in verband met de verbouwing. Alleen de Hersteld hervormde Gemeente en Praktijk Oefentherapie Cesar Huizen zijn in het Visnet gebleven. Mocht u vragen over de activiteiten van die gebruikers hebben verzoeken wij u om rechtstreeks met hen contact op te nemen. Bijvoorbeeld voor:

Praktijk Oefentherapie Cesar Huizen, 035-5251347.
De praktijk heeft een eigen ingang aan de rechterzijde van het gebouw.