Zalencentrum het Visnet Huizen.

Per 1 februari hebben wij het beheer overgenomen van het Visnet aan de Ruyterstraat 7 in Huizen. In de 2e helft van het jaar zullen wij daar de verbouwing gaan starten en daarna ons uitvaartcentrum verplaatsen naar het Visnet.

Tot halverwege de maand juli 2022 zijn er zalen te huur in het voormalig Kerkelijk Centrum ’t Visnet, daarna zal pas na afronding van de verbouwing weer gepland kunnen worden. Maar in beperkte mate, passend bij de overige bestemmingen in het gebouw. Vanaf eind september 2023 is de verbouwing afgerond en kan er weer gepland worden.

Het zalencentrum beschikt over 4 verschillende zalen. Geschikt voor groepen van 8-200 personen. Ook kunnen wij de catering van eenvoudig tot uitgebreid voor u verzorgen.

Neemt u voor vragen of reserveringen gerust contact met ons op via visnet@rebel-uitvaart.nl of 035-5253067.

Overige gebruikers in het Visnet

Alle oude gebruikers die gevestigd waren in het Visnet zijn ondertussen verhuisd in verband met de verbouwing. Alleen de Hersteld hervormde Gemeente en Praktijk Oefentherapie Cesar Huizen zullen in het Visnet blijven. Mocht u vragen over de activiteiten van die gebruikers hebben verzoeken wij u om rechtstreeks met hen contact op te nemen. Bijvoorbeeld voor:

Praktijk Oefentherapie Cesar Huizen, 035-5251347.
De praktijk heeft een eigen ingang aan de rechterzijde van het gebouw.

Impressie hoe het Visnet Huizen er na verbouwing uit gaat zien.