Rebel´s Begrafenisonderneming Tarieven

Tarieven van een uitvaart

Een uitvaart bestaat uit vele onderdelen. Naast de kosten van de begraafplaats of het crematorium zijn er nog veel meer kosten om rekening mee te houden. Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn over onze tarieven en kosten, op deze pagina leest u hier meer over.
Een overzicht van de meest voorkomende kosten van een uitvaart vindt u in onze uitvaartcalculator. U kan ook een vrijblijvende afspraak met ons maken om een exacte prijsopgave voor een uitvaart naar uw wensen te ontvangen.

Contact opnemen voor gratis offerte

Verschillende kosten bij een uitvaart

De tarieven van een uitvaart zijn onder te verdelen in een aantal soorten. Allereerst zijn er de kosten voor ons eigen werk, de feitelijke begeleiding van de uitvaart. Dat is ons basistarief. Het basistarief is een vast bedrag waarin verschillende zaken zijn opgenomen die bij alle uitvaarten voorkomen. Bij de ene familie besteden wij echter iets meer tijd aan de begeleiding, bij de andere hebben wij iets meer reistijd en soms moet de aangifte van overlijden ver weg en soms dichtbij plaatsvinden. Omdat vooraf niet altijd goed is te overzien hoeveel tijd de uitvaart gaat kosten hebben wij dit in een gemiddeld vast bedrag opgenomen. Er ontstaan daardoor geen verrassingen voor de nabestaanden. Op de pagina basistarief ziet u exact wat wij in ons basistarief hebben opgenomen.

Naast het basistarief voor de uitvaartbegeleiding zijn er de kosten voor producten en diensten die wij zelf leveren zoals bijvoorbeeld een kist, het verzorgen van een overledene, het gebruik van een uitvaartcentrum. Deze kosten kan de uitvaartleider u exact vertellen tijdens een bespreking.
Als laatste categorie zijn er nog de kosten van derden, dat zijn producten en diensten die wij inkopen / regelen voor u. Hieronder vallen de kosten voor een begraafplaats, crematorium, maar ook bijvoorbeeld de kosten voor de huur van een kerk, catering op locatie of een beamer. Deze kosten berekenen wij 1 op 1 aan u door, zonder marge dus. Soms zijn deze kosten niet exact te bepalen op het moment van de bespreking. Wij zorgen er dan altijd voor dat u binnen 24 uur een begroting heeft waar deze kosten in zijn opgenomen. Soms zijn deze kosten echter een schatting omdat bijvoorbeeld het aantal personen voor de koffie nog niet zeker is of omdat u nog geen exacte keuze heeft gemaakt.

Crematoria en begraafplaatsen hanteren verschillende tarieven. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij uw keuze geven wij een overzicht van de tarieven van de meeste begraafplaatsen en crematoria in de omgeving.

Tarieven begraafplaatsen
Tarieven crematoria

Heeft u vragen hierover? Neemt u gerust contact met ons op.