Tarieven crematoria

Net als bij begraven is de keuze voor crematie persoonlijk. Daar zijn verschillende redenen voor. De kosten kunnen daarin meespelen. Een crematie is doorgaans goedkoper dan een begrafenis. Daarbij verschillen de tarieven van crematoria onderling niet erg veel van elkaar. Wel zijn er verschillen in wat er precies aangeboden wordt voor de prijs. Denk daarbij aan langere of kortere tijden in de aula, muziek- of filmopnames en een zaterdagtoeslag.

Het gemiddelde tarief van een crematorium is zo’n € 2.000. Die kosten hangen ook samen met bijvoorbeeld de keuze van de kist. Onderaan deze pagina treft u uitgebreide prijslijsten van de crematoria die wij het meest bezoeken. Bedenk dat, naast het tarief voor cremeren, er vaak een apart tarief is voor het gebruik van de aula van het crematorium. Ook kan er een milieuheffing worden berekend en zijn er kosten verbonden aan een asbestemming.

Heeft u vragen over de tarieven en mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en helpen met het vergelijken van de verschillende tarieven. Zodat u zeker weet dat aan alles is gedacht en de uitvaart wordt zoals u wenst.

>> Tarieven crematorium