Kijkje achter de schermen.

Wij zijn verhuisd! Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar eind juli is ons uitvaartcentrum in Huizen verhuisd van de Ceintuurbaan naar het gebouw het Visnet op de Ruyterstraat 7 in Huizen. Een plek met meer ruimte en mogelijkheden. En een mooie aanleiding om een ieder die dat wil eens achter de schermen bij een uitvaartonderneming te laten kijken.

Zaterdag 16 september van 10.00-15.00 uur

Een ieder is die dag welkom om ons uitvaartcentrum te bekijken. Zoals de familiekamers (opbaarkamers), verzorgingsruimte, uitvaartwinkel, alles is toegankelijk. Deuren gaan open die anders gesloten blijven. Maar het Visnet biedt meer. Het is een ruimte voor dierbare momenten.

Het Visnet is een gebouw waar niet alleen na overlijden herinneringen gedeeld kunnen worden, maar bij leven ook herinneringen gemaakt kunnen worden. Velen hebben dat in hun leven al gedaan toen het gebouw nog alleen een kerk was en later met een zalencentrum gecombineerd. Trouwerijen, jubilea, kraamfeesten, verenigingsbijeenkomsten, veel dierbare momenten hebben al plaatsgevonden in het gebouw en die ruimte blijft er. Een gebouw voor het leven in alle facetten.

Dierbare momenten maken en vastleggen

Daarom zal tijdens de open dag het thema dierbare momenten maken het hoofddoel zijn. Hoe maak je bij leven mooie herinneringen en hoe leg je die vast? Vanuit verschillende invalshoeken zal daar aandacht aan worden besteedt met diverse activiteiten.

U bent van harte welkom.