Assieraden

Met een assierraad   Assieraad (uitvaartwinkelalmere.nl) bewaart u een klein gedeelte van de as in bijvoorbeeld een medaillon of ring. Op die manier heeft u een gedenksierraad altijd dicht bij u. In ons uitvaartcentrum en onze uitvaartwinkel hebben wij een uitgebreide voorbeeldcollectie, waarmee wij u kunnen informeren over de verschillende mogelijkheden. Wij zijn dealer van verschillende merken en hebben daarom een mooie collectie met verschillende soorten modellen en in uiteenlopende categorieën. Wij hebben ashangers, ringen, armbanden, bedels, glaskralen, oorbellen, horloges, etc. Veel van deze sieraden zijn niet alleen geschikt voor as, maar ook voor een vingerafdruk of haarlokje. Wij hebben meer dan 150 verschillende sieraden op voorraad in onze winkel.

Collectie assieraden
Hieronder ziet u voorbeelden van assieraden uit onze Uitvaartwinkel. Online kunt u ook onze webshop bekijken. Heeft u hier een mooi assieraad gevonden, dan kunt u het sieraad direct bestellen en vullen. U mag natuurlijk ook langskomen in onze Uitvaartwinkel om het sierraad te bekijken. Wij hebben assieraden vanaf € 49,50. Het vullen van sieraden is bij ons altijd bij de prijs inbegrepen. Ook kunnen wij bijvoorbeeld van een trouwring een bijzonder op maat gemaakt herinneringssieraad maken. Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden.

Kunt u niet langskomen tijdens onze openingstijden, bel ons dan even. We maken vrijblijvend een afspraak op een moment dat u het beste uitkomt. Dat kan bij ons in de winkel zijn, maar ook bij u thuis.