Uitvaartverzorging Almere, Almere stad en Almere Haven

Bent u op zoek naar een professionele uitvaartverzorging  in Almere, Almere stad of Almere Haven? Waar openheid en aandacht voor de familie en hun wensen voorop staat? Dan bent u bij Rebel’s uitvaartonderneming in Almere aan het juiste adres. Met bijna 200 jaar ervaring in de uitvaartverzorging is Rebel’s Begrafenisonderneming uitgegroeid tot een uitvaartonderneming van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit is dan ook gewaarborgd in het Keurmerk Uitvaartzorg dat wij in ontvangst mochten nemen.

Uitvaartverzorging op persoonlijke wijze

Bij iedere uitvaartverzorging hechten wij veel waarde aan een persoonlijke manier van afscheid nemen. Onze betrokken en deskundige uitvaartmedewerkers denken graag met u mee tot in detail en met een oog voor kwaliteit. Of het nu gaat om het geven van de laatste verzorging, het opbaren thuis, een persoonlijk afscheidsboek of een speciale uitvaartdienst.

Het sfeervolle uitvaartcentrum van Rebel’s uitvaartverzorging biedt nabestaanden een plek om in alle rust afscheid te nemen. Het gebouw beschikt over speciale een familiekamer waar faciliteiten aanwezig zijn als een eigen ingang en opbaarruimte, toiletvoorziening, een keukentje en een radio/cd-speler. Deze ruimte is 24 uur per dag beschikbaar. Daarnaast biedt het centrum gelegenheid voor de uitvaartplechtigheid en een koffietafel.

Bijzondere uitvaartverzorging

U kunt bij ons terecht voor een persoonlijke aankleding van de uitvaart in Almere, Almere Stad en Almere Haven. Zo bieden wij een grote keuze uit standaard kisten, maar ook de mogelijkheid om een unieke kist naar eigen wens samen te stellen. Datzelfde geldt voor urnen en assieraden, wanneer u kiest voor een crematie. Onze uitvaartleider kan u ook uitgebreid adviseren bij de keuze van een grafmonument.

Naast de keuze voor een standaard rouwwagen biedt Rebel’s uitvaartverzorging ook veel verschillende vervoeralternatieven. Een voorbeeld is de uitvaartbus, waarbij u met een kleine groep mensen samen met de kist vervoerd word. Er is ook beschikking over een bijzondere uitvaartkoets, bespannen met paarden en met een koetsier. Voor meer alternatieven en persoonlijke wensen staan wij uiteraard voor u klaar.

Mocht vragen hebben of wilt kijken naar meer mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via de bovenstaande button of bereik ons persoonlijk op 036-540 21 13. Of kom eens vrijblijvend langs in onze Uitvaartwinkel aan de Binderij 2 in Almere.