Uitvaartverzorging in Hilversum, Bussum of Naarden

Wanneer iemand komt te overlijden, gebeurt dit bijna altijd onverwacht. Om de afscheid voor de nabestaanden zo draaglijk mogelijk te maken, dient de uitvaartverzorging perfect te gebeuren. Wij van Rebel’s Begrafenisonderneming begrijpen dit. Of dit nu dient te gebeuren in Hilversum, Bussum en Naarden, of juist buiten deze regio, wij staan voor u klaar. In een persoonlijk gesprek kunt uw persoonlijke wensen voor de uitvaartverzorging aan ons kenbaar maken.

Uitvaartverzorging door Rebel’s Begrafenisonderneming

U heeft vast verschillende vragen omtrent de uitvaartverzorging, want er moeten belangrijke keuzes gemaakt worden. Onze uitvaartleiders zijn ervaren, deskundige en betrokken dienstverleners die u kunnen voorzien van uitgebreid advies. Ook wij vinden dat het belangrijk is dat het afscheid en de uitvaart op een gepaste wijze plaatsvindt, in overeenstemming met uw persoonlijke wensen. Aangezien wij specifieke kennis hebben over een begrafenis of crematie en alle verschillende uitvaartcentra in ’t Gooi, kunnen wij u ook goed begeleiden bij een uitvaart in Hilversum, Bussum of Naarden.

Kwaliteit van onze uitvaartverzorging

Om de kwaliteit van onze uitvaartverzorging te waarborgen, staat uw persoonlijke wensen en onze betrokkenheid en begeleiding centraal. Als een van de eerste 30 uitvaartondernemingen in Nederland, hebben wij de Keurmerk Uitvaartzorg in ontvangst mogen nemen. Tevens zijn wij aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen en de landelijke branchevereniging (BGNU) van uitvaartondernemers.

Heeft u behoeft aan een vrijblijvend gesprek met onze uitvaartleider? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij zijn u graag van dienst.